reklama
citrus
Fanka BB :)
To ja powinnam w ogóle już się wychłostać, bo jestem w ciąży, śpię z psem i całuję jego gębę osiemset razy na dobę, nie prasuję i nie zamierzam dziecku sterylizować butelek inaczej, niż co parę dni przepłukać wrzątkiem. Dzieci na całym świecie NA PEWNO mają sterylizowane butelki, jaaaaaaaaaaaaaaasne. I na pewno piją tylko źródlaną wodę, jeszcze bardziej jasne
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja na początku prasowałam, a potem już nie.
Ja akurat śpię z kotem ale psica zaraz obok ;-)
Ja akurat śpię z kotem ale psica zaraz obok ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Olga no to w tym cię faktycznie nie pobijemy
ja śpię z kotem i mężem ;-)
olga jak ja Ci zazdroszczę ,tak bardzo bym chciała taką prace wykonywać.
zapominajka może mi zrobisz takie zakupy (oczywiście przy okazji) tych cudnych bodziaków. bo ja bym była chętna :-)
olga jak ja Ci zazdroszczę ,tak bardzo bym chciała taką prace wykonywać.
zapominajka może mi zrobisz takie zakupy (oczywiście przy okazji) tych cudnych bodziaków. bo ja bym była chętna :-)
Gosiulek.majowy
Zaciekawiona BB
ja mam meza w lozku i mi wystarczypsice spia na dworzu, pozatym 2 szczuraki na stanie ale to zwierzyniec corki:-)ja tylko klatke myje i sciolke zmieniam co 4 dni
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wczoraj widziałam na żywca te kocyki, które Cytryna wklejała. Są faktycznie cudne
Jedyne co MUSZĘ napisać bo mnie świerzbi to : NIE KUPUJCIE ŻÓŁTEGO!!! Na żywca wygląda jak luźna kupa
Wszystkie inne prześliczne!
Jedyne co MUSZĘ napisać bo mnie świerzbi to : NIE KUPUJCIE ŻÓŁTEGO!!! Na żywca wygląda jak luźna kupa
Wszystkie inne prześliczne!
Podziel się: