reklama
rysia420
Fanka BB :)
Hej, hej!
Ostatnio sporo czasu spędzam na oglądaniu ubranek dla maleństwa. Znalazłam dość opłacalny zestaw:
Śliczna 7 cz. wyprawka, komplet IDEALNY PREZENT!!! (2849736505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Problem w tym, że nie znam płci i nie wiem jaki kolor wybrać
Ostatnio sporo czasu spędzam na oglądaniu ubranek dla maleństwa. Znalazłam dość opłacalny zestaw:
Śliczna 7 cz. wyprawka, komplet IDEALNY PREZENT!!! (2849736505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Problem w tym, że nie znam płci i nie wiem jaki kolor wybrać
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zapominajka, one są w Smyku droższe, niż na Allegro (nawet z przesyłką kosztują mniej!), o ile w Smyku oglądałaś ;-)
Ja widziałam w jakims zwykłym dzieciowym i kosztowały nieco ponad cenę allegro z wysyłką.
Rysia mnie z dostępnych kolorków ta pistacja się podoba i żaden inny
rysia420
Fanka BB :)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cudne i jaka cena atrakcyjna ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A ja zdecydowałam, że moje dziecko nie będzie chyba jednak odziane w słodko-pierdzącą odzież...
I dobrze.
Od razu glany i pieszczochy ;-)
reklama
Zakupy pierwsza klasa
A co do ubierania dziewczynek, to nienawidzę różowego. Pewnie nie będę z mojego dziecka robić chłopczycy, ale różowy kategorycznie nie. Chyba, że jakieś drobnostki.
Dość śmiesznie wygląda dziewczynka odziana od stóp do głów w róż
I na pewno nie będę przekłuwać dziecku uszu, samo zadecyduje. Uwielbiam widok kilkumiesięcznych dziewczynek z kolczykami. Wszystko wszystkim, ale przecież dziecko może to wyjąć z ucha i się udławić
A co do ubierania dziewczynek, to nienawidzę różowego. Pewnie nie będę z mojego dziecka robić chłopczycy, ale różowy kategorycznie nie. Chyba, że jakieś drobnostki.
Dość śmiesznie wygląda dziewczynka odziana od stóp do głów w róż
I na pewno nie będę przekłuwać dziecku uszu, samo zadecyduje. Uwielbiam widok kilkumiesięcznych dziewczynek z kolczykami. Wszystko wszystkim, ale przecież dziecko może to wyjąć z ucha i się udławić
Podziel się: