reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

tak jak i u mnie:tak: Zosia Andrzejkowa, a teraz maj będzie, ale bratanek sierpniowy, wiec mozę coś wpadnie:tak:
śliczne te rzeczy kupujecie:tak:

jak przygotowania do urodzinek?
my< swietujemy teraz w sobote z kolezankami i kolegami Nielsa a w nastepna niedziele z rodzina, teraz sie glowie nad zabawami dla dzieci

reklama
dziś upolowany śpiworek na allegro:) całe 1,5 pln + 5pln przesyłka:p

2789325919_1.jpg

Zagladam na "konczace sie" aukcje i dzial dzieciecy. Licytuje np do 5 czy 10 zl a potem przychodzi zaskoczenie mailem ze nikt mnie nie przebil ani razu i wygralam takie cudo za 1,50:)

Zawrotu glowy mozna dostac tu w dziale zakupowym :-)
Nanu widze,ze tez lubisz polowac!Ja tak na ebayu siedze i poluje.I zawsze mi cos wpadnie w lapki :-)

O wozku chyba juz gdzies pisalam.Chcielismy kupic uzywany i dokupic fotelik nowy.Ale nasi wspaniali znajomi akurat mieli wystawiac.Wozek maja jak nowy i idealny na nasze pagorki-duze pompowane 4 kola. /Bo ja jakos w te trojkatne wozki nie moge uwierzyc.Widzialam kiedys jak sie babka na wale zatrzymala zeby z kolezanka pogadac.Na jakiejs nierownosci stanela i...dobrze ze z mezem szlam i on zlapal ten wozek bo juz koziolki na sam dol widzialam!/ I wyglada jak nowka.Ma piekny zielony kolor i wszystkie mozliwe dodatki.Wiec odpadna mi torby,parasolki i inne...I w gruncie rzeczy zaoszczedzimy.Jak przywioze do domu to wkleje zdjecia! :-)

Zakupy rozpoczniemy zaraz po nowym roku.Jak juz bedziemy mieli potwierdzona plec.W Polsce czeka na nas juz ponoc wyprawka.Tu tez wlasnie znajomi nam odlozyli.I jak juz bedziemy wiedziec "co w trawie piszczy" to bede sie zastanawiac co dokupic.I zaczniemy buszowac :-D

reklama
Zapominajka no jeszcze nie kupowałam, ale właśnie ceny mi się spodobały :p Do tego ma 3796 pozytywnych opinii więc raczej powinno być ok :)

Ostatnia edycja:
Do góry