reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

Nasza w ogole nie chciala pic z butli.Dlatego teraz od pierwszych tygodni bede odawac.Natomiast TT kolezanka uzywala i bardzo sobie chwalila.Laktator tez widzialam ostatnio i bede sie do nich przymierzac.Ponoc dobry jest ten "cyckowy"ksztalt.
Smiesznie powaznie podchodze do tematu butelek tym razem.Z Malizna uratowala nas butelka NUKa z ustnikiem zamiast smoczka.Inaczej moglabym swoj laktator sobie..w piety wsadzic.

reklama
U nas nie było problemu z piciem. Tyle, że na początku był cycek i walka. Dopiero później się wspomagałam, więc Iggy pewnie ładnie i mocno już umiał ciągnąć.

efekty wczorajszego polowania:

2799148591.jpg 3zł

2799151472.jpg4zł

Jeśli chodzi o butelki i akcesoria do karmienia to ja wybiorę LOVI. Kilka moich kolezanek uzywalo, moje 2 kuzynki tez. Maja dynamiczne smoczki ktore wyciagaja sie jak sutki w trakcie karmienia jak sutek mamy.

reklama
Do tej pory jeszcze nie odważyłam się robić żadnych zakupów, nie chciałam zapeszać, ale to nie znaczy, że się nie rozglądałam :) Na razie kręcę się wokół wózków i mój wybór padł na Espiro Evo Espiro producent wózków i fotelików samochodowych dla dzieci - Produkty - -, wiem nie ma przekładanej rączki, czy gondoli i zastanawiałam się, czy to nie jego wada, ale ma wiele dobrych opinii na temat wielkości nie tylko gondoli, ale przede wszystkim spacerówki. Wcześniej myślałam o Jedo, ale tam podobno są kłopoty właśnie ze spacerówką. Pojeździliśmy w sklepie tym espiro i całkiem nieźle. Mieszkamy na parterze, więc waga nie ma dużego znaczenia.
Zakupy te ubraniowe i większe jednak będziemy robić po Nowym Roku.

A może któraś z Was miała może do czynienia z tym pojazdem - espiro? Możecie coś dodać z praktycznego punktu widzenia?

Do góry