reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

slodkie rzeczy pokupowalyscie, ja pewnie w grudniu jak poznam plec zejde do piwnicy posegregowac rzeczy i przeliczyc co jeszcze dokupic, bo wiadomo moj starszy z listopada teraz maj wiec troche inne rzeczy w innych rozmiarach beda potrzebne

tak jak i u mnie:tak: Zosia Andrzejkowa, a teraz maj będzie, ale bratanek sierpniowy, wiec mozę coś wpadnie:tak:
śliczne te rzeczy kupujecie:tak:

reklama
fiołkowa świetna kurtka :)
zaraz sie w depresje wpędzę ja jeszcze nic nie mam ,po Frani nic mi nie zostało bo uważałam ,ze więcej dzieci miec nie będę:-D i wszystko oddałam.
ale narazie jakoś nie umiem się przełamać ,żeby coś kupić.szczególnie ,ze nie czuje się najlepiej

Framama ja też nie mam nic, może w piątek jak się płeć potwierdzi pójdę i coś kupię, ale to się okarzę.

Fiołkowa fajna rzeczywiście ta kurtka, ja dla siebie nic nowego, ciążowego też jeszcze nic nie mam.

Ja w swoich kurtkach mam jeszcze zapas na szczescie. I dzis kupilam buty na zime ( po 2 latach poszukiwan :-D)-mam tylko nadzieje, ze mi nogi nie beda puchnac bo sie w nich nie zmieszcze pozniej:szok:

Dzięki dziewczyny:-)
Ja właśnie o buty też się martwię... Wcześniej nogi zaczęły mi puchnąć w 7-8 miesiącu więc pocieszam się, że może teraz też, to wypadnie na wiosnę. Wiosenne buty mam szersze niż zimowe. A jak nie, to kupię sobie jakieś podróbki emu numer za duże:-p

ja też uwielbiam emu, w UK są strasznie popularne więc i ja się skusiłam na te uniwersalne megawygodne buciochy, nie tylko na zimę :) ja na zimę kupiłam sobie sztucznego kłaka, nie widziałam sensu w kupowaniu za dużej puchówki, bo i tak jej później nie ubiorę. To moje ostatnie zakupy : ) :
Maternity 32in Aubergine Supersoft Underbump Skinny Jeans bardzo lubie te spodnie ale mają jeden wielki minus - łapią całe futro mojego królika :/
Me To You White Fleece Hooded Onesie cudowny zakup, mam go na sobie każdego wieczoru, kocham!
Black Faux Hooded Jacket mój kłak.
Black High Leg Boot With Buckles płaskie kozaki, do pracy.

w planach na ten miesiąć porządny zapas ciążowych ciuchów, przede wszystkim bawełnianych 'pasów' na brzuch Maternity 2 Pack Grey and White Bump Bands bo czasem już pokracznie wygląda :p

Bardzo fajne zakupy :tak:
Choć t:tak:en biały pajacyk dla dorosłych mnie rozwalił. Ja bym oszalała, gdybym musiała całe ściągać do sikania :zawstydzona/y:

reklama
cześć laseczki, fajne zakupy
ja to czasem 42 nosze i to bez ciąży :zawstydzona/y:

co sądzicie w takim temacie?

koleżanka zaproponowała taką wymianę ona da mi swój wózek casual s4 (głęboki, spacerowy, fotelik) ja w zamian pożyczę jej naszego naclarena spacerówkę w kolorze różowym . taka poprostu wymiana :confused2:

Do góry