Ja też to samo I nie zamierzam ubierać swojej ewentualnej córki w sztywne sukieneczki i inne duperelki, bo noworodkowi / niemowlakowi musi być wygodnie. Dopiero potem pomyślę nad czymś dziewczyńskim;-)mysle ze nawet jakby przyszlo nam kupowac damskie rzeczy to i tak kilka dokupic, bodziaki czy damskie czy nie to przeciez obojetne, gdybym musiala uzupelniac damskie rzeczy to na poczatek tylko kilka wyjsciowek lub do zdjec , reszta po synku
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja jeśli będzie dziewuszka to na pewno coś babskiego kupię ;-)
Nie jestem tak silna żeby całkowicie się powstrzymać. Ale logiczne, że większość będzie dzidzia miała po bracie.
Nie jestem tak silna żeby całkowicie się powstrzymać. Ale logiczne, że większość będzie dzidzia miała po bracie.
citrus - opisane było jako śpiworek-szlafroczek po kąpieli... zobaczymy
a ja w grudniu kupuję regał na ciuchasy dla bobo i daję pozwolenie na zwożenie do mnie, bo tona ponoć czeka po zanjomych... policzę,posegreguję i zobaczę czy coś dokupić trzeba....
a ja w grudniu kupuję regał na ciuchasy dla bobo i daję pozwolenie na zwożenie do mnie, bo tona ponoć czeka po zanjomych... policzę,posegreguję i zobaczę czy coś dokupić trzeba....
kupiłam właśnie 2 pieluszki
Pieluszka Ones and Twos biały | PIELUSZKI WIELORAZOWE \ Pieluszki z kieszonką WYPRZEDAŻ | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła
{itti bitti} Pieluszka 2w1 z dopinanymi wkładami Bitti D'Lish Snap-In-One Daiquiri | PIELUSZKI WIELORAZOWE \ Pieluszki 2 w 1 WYPRZEDAŻ | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła
Zapominajka zerknij - promocji sporo!
Pieluszka Ones and Twos biały | PIELUSZKI WIELORAZOWE \ Pieluszki z kieszonką WYPRZEDAŻ | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła
{itti bitti} Pieluszka 2w1 z dopinanymi wkładami Bitti D'Lish Snap-In-One Daiquiri | PIELUSZKI WIELORAZOWE \ Pieluszki 2 w 1 WYPRZEDAŻ | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła
Zapominajka zerknij - promocji sporo!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu ja po świętach poszaleję z pieluszkami. A te Twoje śliczne. No ta drga to po prostu do przytulenia
Jaki wzięłaś rozmiar?
Jaki wzięłaś rozmiar?
sembonzakura
Fanka BB :)
ekleerka co z tym testem na płeć?! Zrobiłaś go?? Co wyszło?? mów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Eklerce chyba dziewczynkę pokazało.
reklama
Ja się pochwalę zakupem dla samej siebie
Kupiłam sobie taką kurtkę Ciążowa kurtka termoaktywna Modna • 199.99 zł • Bon prix
Wygrałam ją na allegro za 70 zł (nową).
W ciąży z Kubą chodziłam w płaszczu, w którym codziennie musiałam przyszywać guziki, które ledwo trzymały:-) Ale w płaszczu się fatalnie prowadzi auto, więc stwierdziłam, że muszę mieć kurtkę
Kupiłam sobie taką kurtkę Ciążowa kurtka termoaktywna Modna • 199.99 zł • Bon prix
Wygrałam ją na allegro za 70 zł (nową).
W ciąży z Kubą chodziłam w płaszczu, w którym codziennie musiałam przyszywać guziki, które ledwo trzymały:-) Ale w płaszczu się fatalnie prowadzi auto, więc stwierdziłam, że muszę mieć kurtkę
Podziel się: