reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

mysle ze nawet jakby przyszlo nam kupowac damskie rzeczy to i tak kilka dokupic, bodziaki czy damskie czy nie to przeciez obojetne, gdybym musiala uzupelniac damskie rzeczy to na poczatek tylko kilka wyjsciowek lub do zdjec :), reszta po synku
Ja też to samo:tak: I nie zamierzam ubierać swojej ewentualnej córki w sztywne sukieneczki i inne duperelki, bo noworodkowi / niemowlakowi musi być wygodnie. Dopiero potem pomyślę nad czymś dziewczyńskim;-)

reklama
Ja jeśli będzie dziewuszka to na pewno coś babskiego kupię ;-)
Nie jestem tak silna żeby całkowicie się powstrzymać. Ale logiczne, że większość będzie dzidzia miała po bracie.

citrus - opisane było jako śpiworek-szlafroczek po kąpieli... zobaczymy:)

a ja w grudniu kupuję regał na ciuchasy dla bobo i daję pozwolenie na zwożenie do mnie, bo tona ponoć czeka po zanjomych... policzę,posegreguję i zobaczę czy coś dokupić trzeba....

Nanu ja po świętach poszaleję z pieluszkami. A te Twoje śliczne. No ta drga to po prostu do przytulenia :tak:
Jaki wzięłaś rozmiar?

2012-11-19 14.04.38.jpg2012-11-19 14.04.52.jpg2012-11-19 14.05.02.jpg
Wstawiam dzis kupione ciuszki ,bylam po spodnie ciazowe i nie moglam sie oprzec by czegos nie kupic ;-)

reklama
Ja się pochwalę zakupem dla samej siebie ;)
Kupiłam sobie taką kurtkę Ciążowa kurtka termoaktywna Modna &#8226 199.99 zł &#8226 Bon prix
Wygrałam ją na allegro za 70 zł (nową).
W ciąży z Kubą chodziłam w płaszczu, w którym codziennie musiałam przyszywać guziki, które ledwo trzymały:-) Ale w płaszczu się fatalnie prowadzi auto, więc stwierdziłam, że muszę mieć kurtkę:tak:

Do góry