Citrus: Ja pamietam jak mieszkalam w Polsce i patrzylam na te bazarkowe rzeczy sprowadzane z Niemiec to zawsze myslalam, ze tu musi byc w miare niedrogo. Teraz kiedy mieszkam w Niemczech to sie zastanawiam jak tym sprzedawcom sie udaje takie rzeczy za 12-14 zloty sprzedawac. Ja za 3 euro na pewno nie kupie jakiejs nowki body, nie mowiac o markowych disneyowskich. A gdzie tu zysk jeszcze? Cos mi sie wydaje, ze im te rzeczy to chyba gdzies z ciezarowki "spadaja", bo inaczej to trudno wytlumaczyc
reklama
citrus
Fanka BB :)
A niech im spadają w najlepsze
Ja tam nie pytam, nie wnikam i cieszę, że kupuję nowe za grosze. A sprawdzam dokładnie, czy nowe, bo gdyby było prane choćby jeden raz, to na bawełnie bym od razu poznała. A tu naprawdę nóweczka, aż pachnie. No przecież obłęd
Ja tam nie pytam, nie wnikam i cieszę, że kupuję nowe za grosze. A sprawdzam dokładnie, czy nowe, bo gdyby było prane choćby jeden raz, to na bawełnie bym od razu poznała. A tu naprawdę nóweczka, aż pachnie. No przecież obłęd
Zobacz online C&a oczywiscie nie wyszystkie ciuszki sa za taka cene ale napewno cos znajdzieszCitrus: Ja pamietam jak mieszkalam w Polsce i patrzylam na te bazarkowe rzeczy sprowadzane z Niemiec to zawsze myslalam, ze tu musi byc w miare niedrogo. Teraz kiedy mieszkam w Niemczech to sie zastanawiam jak tym sprzedawcom sie udaje takie rzeczy za 12-14 zloty sprzedawac. Ja za 3 euro na pewno nie kupie jakiejs nowki body, nie mowiac o markowych disneyowskich. A gdzie tu zysk jeszcze? Cos mi sie wydaje, ze im te rzeczy to chyba gdzies z ciezarowki "spadaja", bo inaczej to trudno wytlumaczyc
Cytrus-bodziaki super
Napewno kupuja hurtowo i sprzedaja maly zysk ale jest .Ta koszulka kosztuje u nas 4.50€ juz z naliczonym podatkiem ... ,a tu reszta ciuszkow C&A niemcy http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Babies//Kollektion/Bodies
Ostatnia edycja:
sembonzakura
eklerka ty lepiej mów co ci wyszło!!!
akkm
a teraz znalazłam jeszcze taki wózek i chyba bardziej mnie urzekł niż Phil&teds o taki BABY JOGGER WÓZEK SPACEROWY CITY SELECT + GONDOLA (2705651074) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A ty też podwójnego szukasz?
reklama
Kasienkadg
Podziel się: