reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Ewusia12 znam ten wózek bo koleżanka ma go dla swoich synków z 22 miesięczną różnicą wiekową i nie wyobraża sobie życia bez tego wózka starszy synek bardzo lubi jeździć z tyłu moja córka też juz sobie upodobałą ten wózek jak tylko Piotrek w nim nie siedzi ona od razu do niego wchodzi jak znajdę zdjęcie to wam prześle.
ten wózek jest bardzo stabilny dziecko może spokojnie do niego wsiadać i wysiadać, a on się nie ruszy ani nie przeważy. Ja jestem cały dzień sama i muszę mieć taki wózek bo inaczej nie wyjdę z domu.

Ostatnia edycja:
sembonzakura - fajny wózeczek, ale on nie ma gondoli zwykłej, prawda? Bo nie za wygodnie będzie takiemu maluchowi tylko w foteliku...
Ewusia - ja tez się zastanawiam nad sprzedaniem mojego Mutsy Transportera i kupieniem używanego Phil&teds dla dwójki... tylko dość drogie są - no i nie wszystkie mają tą opcję rozkładania "tyłu" całkiem na płasko.. niektóre to tylko podwójna spacerówka - więc trzeba dokładnie przyglądać się ogłoszeniom. Ale ta oferta, co pokazujesz całkiem, całkiem...

witajcie ,
fajny wózek! ja chyba wolałabym mieć gondole dla maluszka

ja na szczęscie nie muszę mysleć o podwojnym wózku bo moja będzie mieć już 3,5 roku. ewentulanie dostawę ,żeby mogła stać

Framama - ja tez wstępnie myślałam o dostawce, ale:
1) coraz marniej to widzę - jakoś nie sądzę, żeby Antek za pół roku grzecznie szedł cały spacer za rączkę, albo stał na dostawce.. :no:
2) Okazuje się, że nie tak łatwo kupić dostawkę do Transportera! A te, które znalazłam kosztują ze 300zł, i nie widziałam używanych... więc chyba bardziej się opłaci sprzedać Mutsy (choć bardzo go lubimy), dołożyć ewentualnie trochę i kupić taki lekki podwójny...

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry