reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
A to moje lumpkowe zdobycze dnia dzisiejszego :-D za łączoną szaloną kwotę 20 zł ;-) dodam ze bliuza i pajac mają jeszcze metki sklepowe ... a spodeniki nie nosza zadnych śladów użytkowania...
DSC_0129.jpgDSC_0130.jpgDSC_0132.jpg

Załączniki

• DSC_0129.jpg
    DSC_0129.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0130.jpg
    DSC_0130.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0132.jpg
    DSC_0132.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 54
Marciosz, fajna ta Huśtawka, właśnie nad bardzo podobna sie zastanawialam,tylko używana. Mogę zapytać ile kosztowała?

Ja do sutków też stosowałam Maltan i bardzo szybko przynosił ulgę.. choć nie mam porównania do innych, bo tylko to stosowałam.
Marciosz - fajna huśtawka :tak:
ALG - super zdobycze lumpkowe.. tak w ogóle to polecam Wam intensywne wykorzystywanie lumpków teraz, póki potrzebne ciuszki dla noworodków.. bo potem, jak już trzeba kupić coś dla dzieciaczka raczkującego lub chodzącego, to wybór znaaaacznie mniejszy (bo już ubranka mocno zniszczone w większości) - przynajmniej ja się o tym przekonałam przy Antku, gdy po początkowej euforii jakie to cuda można znaleźć nowiutkie za 1 zł okazało się, że do czasu... :-(

olga jak wczoraj byłam w lumpku to najmniej ubranek dla dzieci w wieku przedszkolnym:tak:
marciosz fajna huśtawka:-) my teraz na etapie poszukiwania leżaczka
ALG ubranka pierwsza klasa:tak:

Z tego co zaobserwowalam po moich miejscowych lumpkach to tak do 12 miesiaca rzeczy jest mnóstwo w super cenach. Wczoraj był dresik (bluza i spodnie) z tygryskiem za 10 zł !!!:szok: moja kolezanka dla rocznego synka wzieła :tak:
A ja widziałam bodziaka w różowo-fioletowe sowy i tak aż mi się nasza Nanu na myśl nasunęła :-D

reklama
Dziewczyny, a jak się używa tych wkładek laktacyjnych wielorazowych, to ile trzeba ich kupić? Bo codziennie przecież nie będę prać i tak się zastanawiam...

Do góry