reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
kolorowa dzięki - już zaglądam:))))

a to łowy z lumpka dziś:

20130410_132700.jpg20130410_132724.jpg20130410_132757.jpg20130410_132815.jpg20130410_132840.jpg

Załączniki

• 20130410_132700.jpg
    20130410_132700.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 51
  • 20130410_132724.jpg
    20130410_132724.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 20130410_132757.jpg
    20130410_132757.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 45
  • 20130410_132815.jpg
    20130410_132815.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 50
  • 20130410_132840.jpg
    20130410_132840.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 48
nanu ale piekne ubranka upolowalas, wszystko szalenie mnie sie podoba a w szczegolnosci zestaw z kapelusikiem, cudo!

Sembo ale piekne prezenty :tak: Corcia bedzie wygladac jak slodki cukiereczek! Ja jakos za rozem nigdy nie bylam, ale te ciuszki chetnie bym tobie skradla ;-) Szkoda, ze my przeprowadzilismy sie kilkaset km od naszych znajomych, nie ma dla kogo baby shower robic :-(

Julka szkoda, ze nie mozesz sama powybierac :-( U mnie jest zupelnie na odwrot, bo mam wolna reke i tylko ja robie zakupy dla malej, nie to ze moj sie nie interesuje, on zwyczajnie nie ma pojecia co jest potrzebne i nie ma tez na to za duzo czasu. Wozek i lozeczko wspolnie wybralismy, a wszystko inne ja, czasem zapytam czy mu sie to czy tamto podoba zeby nie czul sie odsuniety. Pewnie jakby to byl chlopak to by szalal z kupnem typowo meskich zabawek :tak: Mam nadzieje, ze po porodzie odbijesz sobie szalenstwo zakupowe :tak:

Ostatnia edycja:
Joasia bardzo fajne lozeczko i posciel:-)

Kolorowa rany ile ubranek no ja to polowy tego nie mam a wydaje mi sie ze mam strasznie duzo:-D

Kasienka sliczne lupy:-D

Joasia no ciebie to powinni juz do lumpkow nie wpuszczac hehe:-D

Sembo sliczne rzeczy i naprawde sporo tego podostawalas:-)

Nanu skarpeteczki slicznusie:-)i reszta tez swietna az zazdroszcze ze bedzie dziewczynka tez bym sukienusie kupowala:(

Ostatnia edycja:
Sembo - ale mnostwo cudeniek!!!

Nanu - a ty znowu poszalalas:D Gdzie ty to wszystko zmiescisz?:-D

Julka, Natalia - eeeej przecież allegro jest:tak:

Ja czekam na kuriera z posciela:-D

Powiedzcie mi co kupujecie do smarowania pupy dziecka? I czy bedziecie uzywac oliwki, czy czegos innego, czy nic?

Ja czekam na kuriera z posciela:-D

Powiedzcie mi co kupujecie do smarowania pupy dziecka? I czy bedziecie uzywac oliwki, czy czegos innego, czy nic?

Ja też czekam na kuriera - dostałam maila, że dziś będzie ale nie wiem czy to paczka z apteki czy łóżeczko - się okaże ;-)

A do tyłka kupiłam: sudocerm i alantan (maść) i tormantiol a i oliwkę J&J mam ;-) a i jeszcze jakiś puder/zasypka się znajdzie :-p

Ja do pupki mam bepanthen, oliwki raczej nie będę używać, bo do kąpieli mam oillan, więc podobno po emolientach nie ma potrzeby używania oliwki ale za to kupiłam mleczko nawilżające z nivea... A macie coś do buzi? Ja kupiłąm krem na każda pogodę tez z nivea, bo takie z filtrami na słońce to od 6 miesiąca są....
I co zamierzacie używać do pępka? spirytus, octanisept? czy wogóle niczego nie będziecie używać, bo ja już nie wiem kogo słuchać ...:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Kolorowa ja używałam octanisept i byłam bardzo zadowolona.
to prawda ,że po Ollian nie trzeba oliwkować.
ja używałam Oliatum i teraz też będę i bepanten.
Nanu jakie cudne zakupki.
Asia 72 pary? oszalałaś .mój Bruno ma chyba z 10 par.
Sembo cudne prezenty.
Noirel,Sembo ma racje. Baby shower jest fajną imprezką,polecam. wyślij zaproszenia i wyjaśnij o co chodzi z tą imprezką .napewno się uda i Ty się rozerwiesz.

Do góry