reklama
kolorowa20
Fanka BB :)
Nanu zaglądnij na mojego bloga, ja tam wrzuciłam swoją listę, muszę tylko dokupić jeden stanik i szlafrok jakiś cienki, bo w domu mam frote, który w ogóle by mi się do torby nie zmieścił, a w satynie latać po szpitalu nie będę
W oczekiwaniu na CUD : Torba do szpitala.
W oczekiwaniu na CUD : Torba do szpitala.
joasia81
nanu ale piekne ubranka upolowalas, wszystko szalenie mnie sie podoba a w szczegolnosci zestaw z kapelusikiem, cudo!
Sembo ale piekne prezenty Corcia bedzie wygladac jak slodki cukiereczek! Ja jakos za rozem nigdy nie bylam, ale te ciuszki chetnie bym tobie skradla ;-) Szkoda, ze my przeprowadzilismy sie kilkaset km od naszych znajomych, nie ma dla kogo baby shower robic :-(
Julka szkoda, ze nie mozesz sama powybierac :-( U mnie jest zupelnie na odwrot, bo mam wolna reke i tylko ja robie zakupy dla malej, nie to ze moj sie nie interesuje, on zwyczajnie nie ma pojecia co jest potrzebne i nie ma tez na to za duzo czasu. Wozek i lozeczko wspolnie wybralismy, a wszystko inne ja, czasem zapytam czy mu sie to czy tamto podoba zeby nie czul sie odsuniety. Pewnie jakby to byl chlopak to by szalal z kupnem typowo meskich zabawek Mam nadzieje, ze po porodzie odbijesz sobie szalenstwo zakupowe
Sembo ale piekne prezenty Corcia bedzie wygladac jak slodki cukiereczek! Ja jakos za rozem nigdy nie bylam, ale te ciuszki chetnie bym tobie skradla ;-) Szkoda, ze my przeprowadzilismy sie kilkaset km od naszych znajomych, nie ma dla kogo baby shower robic :-(
Julka szkoda, ze nie mozesz sama powybierac :-( U mnie jest zupelnie na odwrot, bo mam wolna reke i tylko ja robie zakupy dla malej, nie to ze moj sie nie interesuje, on zwyczajnie nie ma pojecia co jest potrzebne i nie ma tez na to za duzo czasu. Wozek i lozeczko wspolnie wybralismy, a wszystko inne ja, czasem zapytam czy mu sie to czy tamto podoba zeby nie czul sie odsuniety. Pewnie jakby to byl chlopak to by szalal z kupnem typowo meskich zabawek Mam nadzieje, ze po porodzie odbijesz sobie szalenstwo zakupowe
Ostatnia edycja:
Ewelinkaam
Joasia bardzo fajne lozeczko i posciel:-)
Kolorowa rany ile ubranek no ja to polowy tego nie mam a wydaje mi sie ze mam strasznie duzo
Kasienka sliczne lupy
Joasia no ciebie to powinni juz do lumpkow nie wpuszczac hehe
Sembo sliczne rzeczy i naprawde sporo tego podostawalas:-)
Nanu skarpeteczki slicznusie:-)i reszta tez swietna az zazdroszcze ze bedzie dziewczynka tez bym sukienusie kupowala
Kolorowa rany ile ubranek no ja to polowy tego nie mam a wydaje mi sie ze mam strasznie duzo
Kasienka sliczne lupy
Joasia no ciebie to powinni juz do lumpkow nie wpuszczac hehe
Sembo sliczne rzeczy i naprawde sporo tego podostawalas:-)
Nanu skarpeteczki slicznusie:-)i reszta tez swietna az zazdroszcze ze bedzie dziewczynka tez bym sukienusie kupowala
Ostatnia edycja:
Kasienkadg
Sembo - ale mnostwo cudeniek!!!
Nanu - a ty znowu poszalalas Gdzie ty to wszystko zmiescisz?
Julka, Natalia - eeeej przecież allegro jest
Ja czekam na kuriera z posciela
Powiedzcie mi co kupujecie do smarowania pupy dziecka? I czy bedziecie uzywac oliwki, czy czegos innego, czy nic?
Nanu - a ty znowu poszalalas Gdzie ty to wszystko zmiescisz?
Julka, Natalia - eeeej przecież allegro jest
Powiedzcie mi co kupujecie do smarowania pupy dziecka? I czy bedziecie uzywac oliwki, czy czegos innego, czy nic?
Ja też czekam na kuriera - dostałam maila, że dziś będzie ale nie wiem czy to paczka z apteki czy łóżeczko - się okaże ;-)
A do tyłka kupiłam: sudocerm i alantan (maść) i tormantiol a i oliwkę J&J mam ;-) a i jeszcze jakiś puder/zasypka się znajdzie
kolorowa20
Ja do pupki mam bepanthen, oliwki raczej nie będę używać, bo do kąpieli mam oillan, więc podobno po emolientach nie ma potrzeby używania oliwki ale za to kupiłam mleczko nawilżające z nivea... A macie coś do buzi? Ja kupiłąm krem na każda pogodę tez z nivea, bo takie z filtrami na słońce to od 6 miesiąca są....
I co zamierzacie używać do pępka? spirytus, octanisept? czy wogóle niczego nie będziecie używać, bo ja już nie wiem kogo słuchać ...:-(
I co zamierzacie używać do pępka? spirytus, octanisept? czy wogóle niczego nie będziecie używać, bo ja już nie wiem kogo słuchać ...:-(
Ostatnia edycja:
reklama
Kolorowa ja używałam octanisept i byłam bardzo zadowolona.
to prawda ,że po Ollian nie trzeba oliwkować.
ja używałam Oliatum i teraz też będę i bepanten.
Nanu jakie cudne zakupki.
Asia 72 pary? oszalałaś .mój Bruno ma chyba z 10 par.
Sembo cudne prezenty.
Noirel,Sembo ma racje. Baby shower jest fajną imprezką,polecam. wyślij zaproszenia i wyjaśnij o co chodzi z tą imprezką .napewno się uda i Ty się rozerwiesz.
to prawda ,że po Ollian nie trzeba oliwkować.
ja używałam Oliatum i teraz też będę i bepanten.
Nanu jakie cudne zakupki.
Asia 72 pary? oszalałaś .mój Bruno ma chyba z 10 par.
Sembo cudne prezenty.
Noirel,Sembo ma racje. Baby shower jest fajną imprezką,polecam. wyślij zaproszenia i wyjaśnij o co chodzi z tą imprezką .napewno się uda i Ty się rozerwiesz.
Podziel się: