reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

a ja dziś drugi dzień zbieram się do dokupienia ostatnich braków do szputala - masakra jakaś! zero zdecydowania!!!
a no i becik/rożek muszę kupić bo poprzedniego zapomniałam wyciągnąć z pralki przed włączeniem opcji suszenia i że tak delikatnie powiem: nie nadaje się...

reklama
fiołkowa takie rzeczy to powinny być karalne:baffled: jak ta baba się nie wstydzi:confused:

ja też muszę jeszcze kilka rzeczy ze spożywczego do torby dokupić+ tamtum rosa i wszystko mam. Tylko jakoś nie chce mi sie tego w torby popakować:-p

natalia - babka ma niby dobre komentarze, ale mogłaby się po prostu wstrzymać ze sprzedażą tych cudnych "czystych, wypranych" wkładek i to za taką cenę :szok: Ja bym się zapadła ze wstydu pod ziemię:baffled:

się zastanawiałam ale na SR jakoś tak trąbili że się przydaje że ostatecznie postanowiłam 1szt kupić.... nie mam w sumie własnego zdania, bo niby skąd.... ale tyle samo zwolenników jak i przeciwników jak się neta czyta.... no więc kupiłam i go rozpierdzieliłam:p

Rozek zalezy od dziecka.Niektore lubia byc pozawijane i czuja sie bezpieczniej.Ja mam 2 ale tylko dlatego,ze mi po Zuzi zostal a drugi dostalam.I czyba bedzie do wozka na podkladke bo ma super bawelne :-) Ale za to kupilam otulach z mozliwoscia wpinania w fotelik samochodowy!
taki w tym guscie:
STERNTALER otulacz BECIK okrycie OCIEPLANY %SALE% (3169204259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jest dosc cienki wiec mysle,ze bedzie jak znalazl teraz na wyjscie!

reklama
Do góry