reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

Fiołkowa ja kupiłam paczkę (tam jest 6 sztuk) i mam takie jednorazowe jeszcze.
Jeśli będę miała wycieki i potrzebowała więcej to dokupię.
Na razie pożałowałam kasy - bo nie wiem czy faktycznie się sprawdzą.

reklama
ja też kupiłam na razie 6 sztuk i jakby się sprawdziły, to dokupię
majątek wydałam na wkładki przy Lilce i chciałabym teraz nieco zaoszczędzić

ja mam już wózek w domu - Lila jest zachwycona, wozi swoje lalki :-D

z zakupów ciuszkowych, to dokupiłam tylko po 3 sztuki bodziaków z krótkim rękawkiem i bez rękawków, 2 czapeczki batystowe, bo po Lili mam tylko te grubsze i 3 pary majtasków na pieluchę, bo nie mogłam się oprzeć ;-)
reszta "wyjdzie w praniu" i jakby coś było potrzebne, to pójdę na zakupy :happy2:

ja nie kupiłam tych wielorazowych wkładek bo wg mnie 6 to mało, bo to znaczy że są 3 zmiany (bo cycki są 2), jedna para na noc a 2 na dzień? mi się coś kojarzy że na początku to zmieniałam przy każdym karmieniu, potem rzadziej dopiero....

do mnie dotarło potwierdzenie przyjęcia reklamacji o groupon na pościel który kupiłam,ale mają 14 dni na rozpatrzenie:crazy:

wczoraj na maila dostałam info o wyprzedaży on-line w C&A wybrałam super ciuszki w super cenie,chce płacić a Oni jakiś problem mają z serwerem,jak problem usunęli to i wszystkie ciuszki już były wyprzedane...:wściekła/y: chyba nie mam ostatnio szczęścia do zakupów:-(

reklama
Do góry