reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

u mnie na razie niebiesko zielone ściany, chciałam żeby mąż namalował Ukiego na słoneczniku (taka bajka) ale on coś nie bardzo to widzi :confused: za to chciał tam bitwę pod grunwaldem zawiesić (rozmiar coś ponad 1 metr z 1000 puzli) :wściekła/y:więc nie wiem co nam wyjdzie...

reklama
eklerka fajne zakupki. Też czekam na firankę z Puchatkiem.

Dziś bylismy w Ptaku kupiliśmy 3 pary skarpeteczek, 1 czapeczke cienką, 2 pieluchy tetrowe we wzorki, 6 białych i 2 flanelowe we wzorki. I dla mnie koszulkę nocną ze szlafrokiem.

citrus u mnie też dinozaury pojawiły się na pościeli i na przewijaku :-D mąż w dzieciństwie je uwielbiał i nawet w Krasiejowie bawił się w przewodnika uzupełniając tablice informacyjne. dlatego przy zamawianiu chciałam, żeby poczuł że coś jest też wybrane specjalnie dla niego.

Dziewczyny czy Wasi partnerzy też tak mało entuzjastycznie podchodzą do zakupów i innych spraw związanych z dzieciaczkiem? Nie wymagam chodzenia ze mną po sklepach i przeglądania aukcji na allegro 24 na dobę, ale chciałabym czuć wsparcie w tym co kupujemy, a właściwie od samego początku wszystko wyszukuję sama, potem pokazuję i albo jest akceptacja, albo zwykłe "nie fajne" (i szukam dalej bo na kontrpropozycję nie ma co liczyć), albo pytanie czy to się nam na pewno przyda?. Jak jest u Was?

Kamila u nas też raczej ja zarzucam ideę, a mąż potem ewentualnie szuka też czegoś w tym stylu. Widzę że angażuje się w te zakupy. Ale on to w ogóle jest ginący gatunek :)

kamila z chłopami tak jest!
ostatnio zadałam S pytanie czy jakbym ja się wcale nie zajęła zakupami dla małej czy on by o tym pomyślał w ogóle:p zrobił głupią minę i nic nie powiedział:pPP
czasem zajrzy przez ramię i coś powie:)

ale ja się nie przejmuję, zakupy sprawiają mi frajdę to je robię i już:D

te puzle to wisiały w tym pokoju zanim zamieszkał w nim Młody, i był oazą męża, teraz zrobiłam pokój typowo dziecięcy i one nie pasują, też mu mówię żeby kupił jakąś bajkę i poskładał to ją powiesimy, ale nie, on chce bitwę pod grunwaldem w pokoju niemowlaków ;/ teraz ustąpił i szuka miejsca na bitwę w korytarzu ;/ ale Ukiego nie chce mi namalować :( a ja nie potrafię, a jak pytam co innego namaluje to mówi: nazgula, dementora, obcego... itp

reklama
Kamila mam ten sam wózek w kolorze śliwka city i jest super. My zamawialismy go jakieś 2mies temu ale mój mąż oczywiście nie wytrzymał i od razu go poskładał. Wózek jest bardzo prosty w obsłudze i cena też rewelacja. Świetnie się prowadzi i jest stosunkowo lekki. W zestawie dają też mnóstwo dodatków.

Do góry