u mnie na razie niebiesko zielone ściany, chciałam żeby mąż namalował Ukiego na słoneczniku (taka bajka) ale on coś nie bardzo to widzi za to chciał tam bitwę pod grunwaldem zawiesić (rozmiar coś ponad 1 metr z 1000 puzli) więc nie wiem co nam wyjdzie...
reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
Fiołkowa świetne te ubranka:-)
Chmurka fajny pomysł z puzzlami ale ja to bym sobie zamówiła takie ze zdjęciem Naszym albo samej dzidzi i takie powiesiła;-)
Chmurka fajny pomysł z puzzlami ale ja to bym sobie zamówiła takie ze zdjęciem Naszym albo samej dzidzi i takie powiesiła;-)
eklerkaa
a jak wam się podobają moje zakupy ??
mavika
eklerka fajne zakupki. Też czekam na firankę z Puchatkiem.
Dziś bylismy w Ptaku kupiliśmy 3 pary skarpeteczek, 1 czapeczke cienką, 2 pieluchy tetrowe we wzorki, 6 białych i 2 flanelowe we wzorki. I dla mnie koszulkę nocną ze szlafrokiem.
Dziś bylismy w Ptaku kupiliśmy 3 pary skarpeteczek, 1 czapeczke cienką, 2 pieluchy tetrowe we wzorki, 6 białych i 2 flanelowe we wzorki. I dla mnie koszulkę nocną ze szlafrokiem.
Kamila1988
citrus u mnie też dinozaury pojawiły się na pościeli i na przewijaku mąż w dzieciństwie je uwielbiał i nawet w Krasiejowie bawił się w przewodnika uzupełniając tablice informacyjne. dlatego przy zamawianiu chciałam, żeby poczuł że coś jest też wybrane specjalnie dla niego.
Dziewczyny czy Wasi partnerzy też tak mało entuzjastycznie podchodzą do zakupów i innych spraw związanych z dzieciaczkiem? Nie wymagam chodzenia ze mną po sklepach i przeglądania aukcji na allegro 24 na dobę, ale chciałabym czuć wsparcie w tym co kupujemy, a właściwie od samego początku wszystko wyszukuję sama, potem pokazuję i albo jest akceptacja, albo zwykłe "nie fajne" (i szukam dalej bo na kontrpropozycję nie ma co liczyć), albo pytanie czy to się nam na pewno przyda?. Jak jest u Was?
Dziewczyny czy Wasi partnerzy też tak mało entuzjastycznie podchodzą do zakupów i innych spraw związanych z dzieciaczkiem? Nie wymagam chodzenia ze mną po sklepach i przeglądania aukcji na allegro 24 na dobę, ale chciałabym czuć wsparcie w tym co kupujemy, a właściwie od samego początku wszystko wyszukuję sama, potem pokazuję i albo jest akceptacja, albo zwykłe "nie fajne" (i szukam dalej bo na kontrpropozycję nie ma co liczyć), albo pytanie czy to się nam na pewno przyda?. Jak jest u Was?
kamila z chłopami tak jest!
ostatnio zadałam S pytanie czy jakbym ja się wcale nie zajęła zakupami dla małej czy on by o tym pomyślał w ogóle zrobił głupią minę i nic nie powiedziałPP
czasem zajrzy przez ramię i coś powie
ale ja się nie przejmuję, zakupy sprawiają mi frajdę to je robię i już
ostatnio zadałam S pytanie czy jakbym ja się wcale nie zajęła zakupami dla małej czy on by o tym pomyślał w ogóle zrobił głupią minę i nic nie powiedziałPP
czasem zajrzy przez ramię i coś powie
ale ja się nie przejmuję, zakupy sprawiają mi frajdę to je robię i już
te puzle to wisiały w tym pokoju zanim zamieszkał w nim Młody, i był oazą męża, teraz zrobiłam pokój typowo dziecięcy i one nie pasują, też mu mówię żeby kupił jakąś bajkę i poskładał to ją powiesimy, ale nie, on chce bitwę pod grunwaldem w pokoju niemowlaków ;/ teraz ustąpił i szuka miejsca na bitwę w korytarzu ;/ ale Ukiego nie chce mi namalować a ja nie potrafię, a jak pytam co innego namaluje to mówi: nazgula, dementora, obcego... itp
Kamila1988
Dziewczyny muszę się pochwalić, że w końcu doszliśmy do porozumienia odnośnie wózka :-) - wybraliśmy Wózki dziecięce 4w1 Matti 13kg Stwórz kolor RATY (3062357310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor dogadamy rano albo śliwka city albo niebieski kwiaty, ale oba mi odpowiadają więc zostawię tę kwestię mężowi i niech już z kumplem sam załatwia (mamy go dostać w prezencie). Szkoda, że nie ma motywu dino :-(
reklama
natalia_bis
Kamila mam ten sam wózek w kolorze śliwka city i jest super. My zamawialismy go jakieś 2mies temu ale mój mąż oczywiście nie wytrzymał i od razu go poskładał. Wózek jest bardzo prosty w obsłudze i cena też rewelacja. Świetnie się prowadzi i jest stosunkowo lekki. W zestawie dają też mnóstwo dodatków.
Podziel się: