rysia420
Fanka BB :)
ja polecam pampersy biedronkowe Dada. Sprawdzone, tanie, chłonne.
Przytoczę Wam recenzję z jednej strony:
"Nowe pieluszki Dada dla noworodków
I co ja bym bez takiej lenn zrobiła? Nic bym nie zrobiła, bo przecież dla prawie dwuletnich konisk-klonisk nie kupię pieluszek z zakresu 2-5 kg, żeby je przetestować, prawda? A lenn ma to szczęście, że niedawno mamą została po raz drugi i teraz może wszystkim czekającym na potomka i świeżo odziecionym powiedzieć, czy warto zainwestować w najnowszy wynalazek rodem z Biedronki, czyli pieluszki Dada 1. Sami zobaczcie:
W opakowaniu znajdziemy 28 sztuk i za tą przyjemność musimy zapłacić niecałe 14 złociszy, niby sporo, ale cała impreza opłaca nam się bardziej niż np. Pampers New Baby rozmiar 1 od 2 do 5 kg, bo tychże pieluch mamy 48 w paczce za około 28 złotych. Paczuszka Dada 1 jest mała, poręczna, ma uchwyt do przenoszenia i dobrze się ją otwiera. Zawartość zrobiła na mnie jak najlepsze wrażenie, pieluchy są miękkie, chłonne! (przyznam bez bicia, że zaliczyliśmy pare nocy bez przewijania, pielucha ważyła rano z kilogram i nic nie przeciekło), tak samo kupki zostają na swoim miejscu, rzepy trzymają przyzwoicie i ogólnie cud miód i orzeszki
Używaliśmy też wspomnianych wcześniej Pampków i zdarzyły nam się wycieki zarówno siuśków jak i kupków, więc Dada naprawde dają radę
Z czystym sercem polecam, wierna im pozostanę, choć sądząc po tempie w jakim młode przybiera długo to nie potrwa.
Produkt oceniam na 5 z serduszkiem ”
Macie tu linka do recenzji innych pampersów:
Dzieciowo mi! | Recenzje artykułów dziecięcych
Przytoczę Wam recenzję z jednej strony:
"Nowe pieluszki Dada dla noworodków
I co ja bym bez takiej lenn zrobiła? Nic bym nie zrobiła, bo przecież dla prawie dwuletnich konisk-klonisk nie kupię pieluszek z zakresu 2-5 kg, żeby je przetestować, prawda? A lenn ma to szczęście, że niedawno mamą została po raz drugi i teraz może wszystkim czekającym na potomka i świeżo odziecionym powiedzieć, czy warto zainwestować w najnowszy wynalazek rodem z Biedronki, czyli pieluszki Dada 1. Sami zobaczcie:
„Jako, że darzę Biedronkę miłością wielką i gorącą, nie mogłam przejść obok nowego wynalazku pt. Dada 1 od 2 do 5 kg, tym bardziej, że wykluło nam się dziecię i póki co w owym przedziale wagowym się mieści W opakowaniu znajdziemy 28 sztuk i za tą przyjemność musimy zapłacić niecałe 14 złociszy, niby sporo, ale cała impreza opłaca nam się bardziej niż np. Pampers New Baby rozmiar 1 od 2 do 5 kg, bo tychże pieluch mamy 48 w paczce za około 28 złotych. Paczuszka Dada 1 jest mała, poręczna, ma uchwyt do przenoszenia i dobrze się ją otwiera. Zawartość zrobiła na mnie jak najlepsze wrażenie, pieluchy są miękkie, chłonne! (przyznam bez bicia, że zaliczyliśmy pare nocy bez przewijania, pielucha ważyła rano z kilogram i nic nie przeciekło), tak samo kupki zostają na swoim miejscu, rzepy trzymają przyzwoicie i ogólnie cud miód i orzeszki
Używaliśmy też wspomnianych wcześniej Pampków i zdarzyły nam się wycieki zarówno siuśków jak i kupków, więc Dada naprawde dają radę
Z czystym sercem polecam, wierna im pozostanę, choć sądząc po tempie w jakim młode przybiera długo to nie potrwa.
Produkt oceniam na 5 z serduszkiem ”
Macie tu linka do recenzji innych pampersów:
Dzieciowo mi! | Recenzje artykułów dziecięcych