reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
kasienka fajny wózeczek:-)
mavika jak dla mnie to czarno-beżowy ładniejszy
noirel niestety czasami trzeba dochodzić swoich praw jak się po dobroci nie da zwłaszcza, że mało to łóżeczko nie kosztowało
mavika jak dla mnie to czarno-beżowy ładniejszy
noirel niestety czasami trzeba dochodzić swoich praw jak się po dobroci nie da zwłaszcza, że mało to łóżeczko nie kosztowało
ullana
Mamy październikowe 2007
Kasienka - to jak już będziesz miała w domu wózek, to poproszę cię o dokładne wymiary
sama po sklepach nie mogę się przejechać, A. nie ma na to czasu, a w wymiary na różnych stronach nie bardzo wierzę, bo często zawyżają
bardzo mi się ten wózek podoba
a czy rączka ma dużą regulację ? dla mnie to ważne, bo ja malutka, a A. wielki
a czy któraś z Was oglądała może ten wózek ?
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: NAVINGTON Cadet (4w1) 2013 wózek głęboko-spacerowy skórzana rączka i pałąk! + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX + baza FamilyFix
bratowa A. ma termin na koniec kwietnia i wybrali ten wózek, a w sklepie dadzą dobry rabat gdyby kupić 2 sztuki....i tak myślę
opinie są różne, a do tego jest ich niewiele, bo wózek jest mało popularny
ja muszę mieć lekki wózek, który dobrze się składa, no i ma się nadawać na chodniki i do lasu
nie zależy mi za to na bujaniu i koszu
gondolkę ma dość obszerną, bo A. mi wymierzył ;-) - tak na oko się nadaje, ale trudno mi wybrać wózek, którego nie mogę obejrzeć :-(
sama po sklepach nie mogę się przejechać, A. nie ma na to czasu, a w wymiary na różnych stronach nie bardzo wierzę, bo często zawyżają
bardzo mi się ten wózek podoba
a czy rączka ma dużą regulację ? dla mnie to ważne, bo ja malutka, a A. wielki
a czy któraś z Was oglądała może ten wózek ?
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: NAVINGTON Cadet (4w1) 2013 wózek głęboko-spacerowy skórzana rączka i pałąk! + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX + baza FamilyFix
bratowa A. ma termin na koniec kwietnia i wybrali ten wózek, a w sklepie dadzą dobry rabat gdyby kupić 2 sztuki....i tak myślę
opinie są różne, a do tego jest ich niewiele, bo wózek jest mało popularny
ja muszę mieć lekki wózek, który dobrze się składa, no i ma się nadawać na chodniki i do lasu
nie zależy mi za to na bujaniu i koszu
gondolkę ma dość obszerną, bo A. mi wymierzył ;-) - tak na oko się nadaje, ale trudno mi wybrać wózek, którego nie mogę obejrzeć :-(
Kasienkadg
Ullana - jasne, napisze Ja z moim Ł jestesmy podobnego wzrostu - ja mam 170cm a maz 177cm I dla nas z regulacja raczki bezproblemowo
natalia_bis
ullana na wygląd wózek fajny ale jakie czadowe ma nazwy kolorów
rysia420
rysia dzięki za namiary:-) faktycznie ceny przystępne i napewno tez się tam wybiorę:-)
a nie orientujesz się może czy mają tylko sprzedaż internetową czy stacjonarny sklep też?
Natalia - mają stacjonarny, tu masz namiary:
[h=1]Kontakt[/h]
Margot
Krzywda 4
30-710 Kraków
REGON: 356851883
NIPL 945-188-33-31
sklep@margot.krakow.pl
tel: 888-58-38-00 , 506-23-11-10
czynne: pn. - pt., od 8 - 16:00
Z tego co widzę, to i na allegro są również :-)
Ja tam będę 6 marca, po drodze z Ujastka mam zamiar zakupy zrobić szpitalne
ALG
Widze dziewczeta ze zakupy wozkow ida pelna parą ja czekam na informacje ze sklepu ze moj juz przyjechal i mozna odbierać. A bede miala taki JEDO FYN 4DS 2013 ZESTAW 2W1 AKCESORIA CZĘSTOCHOWA (3036182537) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor 302 na metalowych kółkach i beżowej ramie
Co do pampkow to w rossmanie mozna kupic paczke 1 pampersow 43 szt. za 21 zl wiec jak ktos jeszcze nie ma to proponuje tam bo to chyba taniej nawet niz na allegro. Sama kupilam 2 paczki ;-)
Co do pampkow to w rossmanie mozna kupic paczke 1 pampersow 43 szt. za 21 zl wiec jak ktos jeszcze nie ma to proponuje tam bo to chyba taniej nawet niz na allegro. Sama kupilam 2 paczki ;-)
kessy_3105
dziewczyny, a kupujecie poduszki do karmienia?
młodej niestety nie było mi dane karmić, za to teraz mam nadzieję że się uda i tak właśnie myśle czy taka poduszka się przydaje?
młodej niestety nie było mi dane karmić, za to teraz mam nadzieję że się uda i tak właśnie myśle czy taka poduszka się przydaje?
reklama
natalia_bis
jak dla mnie strata pieniędzy zawsze mozna na zwykłym jaśku dzieciątko ułożyć a najlepiej w rękach:-)dziewczyny, a kupujecie poduszki do karmienia?
Podziel się: