reklama
Ewelinkaam
Fanka BB :)
Dzieki dziewczynki za odpowiedz ja tez mam zamiar kupic na allegro ale znalazlam dosc tani sklep internetowy i sie zastanawiam czy tam nie kupic bo ceny sa atrakcyjne no ale jeszcze popatrze i porownam.
Artykuły niemowlęce, laktator - Myszka-Sklep
a jakie pampersy do szpitala kupujecie???
Artykuły niemowlęce, laktator - Myszka-Sklep
a jakie pampersy do szpitala kupujecie???
Ewelinkaam - ja to w sumie do szpitala potrzebuje podkładów i tych majtek jednorazowych... więc chyba kupię w jakiejś aptece po prostu, bo to jakieś groszowe sprawy, nawet się nie opłaca przesyłki płacić... A jesli chodzi o kosmetyki i pieluchy - to ja w Rossmanie kupuję regularnie.. I myślę, że pierwsze pieluchy tez kupie rossmanowskie Babydream - nie będę szaleć ;-)
Ewelinkaam
Olga ja tez mam zamiar kupowac te tansze ale chcialam do szpitala paczke jakis lepsiejszych i w tym sklepie co dalam linka sa Hugissy 27 sztuk za 11,99 i tak mysle zeby tam nie kupic.
Swoja droga ten sam sklep jest na allegro ale nie przegladalam co mozna kupic tam i czy sa takie same ceny Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Swoja droga ten sam sklep jest na allegro ale nie przegladalam co mozna kupic tam i czy sa takie same ceny Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ewelinkaam
No ja mialam huggiesy przy Dominiku i bylo ok,predzej mi Pampersy przesikiwal bo tez kupywalam.
Powiem wam dziewczynki ze mimo ze juz po jednym porodzie jestem a czuje sie bardziej skołowana zakupami niz poprzednio a niby teraz powinno byc latwiej
Powiem wam dziewczynki ze mimo ze juz po jednym porodzie jestem a czuje sie bardziej skołowana zakupami niz poprzednio a niby teraz powinno byc latwiej
Ewelinkaam
Moze macie racje ja rodzilam 6 lat temu i mogly sie jakosciowo duzo zmienic,takze przemysle ten fakt jeszcze
reklama
natalia_bis
ja na początek pampersy a później od 2 lub 3 spróbuję te tansze rossmanowskie albo z biedronki
Podziel się: