reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
mavika paczka ogromna:-) a ubranka świetne. Widać, że w bardzo dobrym stanie:-)
joasia81
wow mavika, cudo te ciuszki, napatrzec sie nie moge bedzie z synka prawdziwy model tez bym je skladala i ogladala setki razy. Piekne!
Kasienkadg
świetny wózek.
navika jaki piekny zestaw ciuszków!
Elsa my też kupiliśmy Espiro Modena :-)
Framama jestem bardzo zadowolona z tego wózka, solidnie wykonany, świetna amortyzacja, pojedzie po każdych myślę wertepach, bujanie jak w starych wózkach, no i spacerówka z prawdziwego zdarzenia. Oglądaliśmy wiele modeli, ale ten spełnia wszystkie nasze oczekiwania. Pewnie jakieś wady wyjdą w praniu, bo nie ma wózków idealnych, ale zalety jednak są górą
Kasienka, Mavika gratulacje łowów, teraz tylko stroić malców
ALG
Dziewczyny ale narobilyscie zakupow i wszystki cudeńka !!!
Mavika świetna paczka ciuszków !!!
Ja wczoraj musiałam jeszcze raz pojechać do pracy dokończyć ostatnią sprawę i zawiozłam L4... Po drodze pomyślałam że wpadnę do sklepu/hurtowni i zrobię zakupy z akcesoriów żeby już te pierwsze rzeczy mieć i kupiłam:
wydalam troche grosza ale z akcesoriow mam juz chyba wszystko co na poczatek jest potrzebne musze to sprawdzic z lista...
A jesli chodzi o wózek to moj jedo fyn bedzie do odbioru juz a 2 tygodnie i tez kupilam stacjonarnie w hurtowni bo wyszlam z zalozenia ze w razie reklamacji to jest gdzie sie udac i rozmawiac z "zywym" czlowiekiem a dodatkowo niektore naprawy oni moga robic na miejscu bo maja elementy ktore najczesciej moga ulegac uszkodzeniu ...
Mavika świetna paczka ciuszków !!!
Ja wczoraj musiałam jeszcze raz pojechać do pracy dokończyć ostatnią sprawę i zawiozłam L4... Po drodze pomyślałam że wpadnę do sklepu/hurtowni i zrobię zakupy z akcesoriów żeby już te pierwsze rzeczy mieć i kupiłam:
- butelki LOVI seria medical 150 ml i 250 ml - bratowa mi doroadziła żeby kupić jedną większą bo może się przydać do rozrabiania mleka jakby nie było pokarmu mojego
- smoczki uspokajaczki LOVI - LOVI z tej kolekcji Hot and cold w opakowaniu sa dwa jeden z malpka drugi pingwinkiem
- termoopakowanie LOVI - szaro-niebieskie bo będzie mi pasowało do wózka
- wkładki laktacyjne Canpol EasyStart - moja bratowa używała i bardzo sobie chwaliła
- torebki do mrozenia mleka - a nóż będzie dużo i będzie co mrozić ;-) jak nie to komuś odsprzedam.
- śliniaki 3 pack
- termometr do kąpieli - żółtą kaczuszkę
- nożyczki z zaokrąglonymi koncami
- aspirator z canpola - chcialam fride ale pani mi doradzila, ze canpolu jest lepszy bo nie trzeba kupowac dodatkowych filtrow do srodka bo tam jest jakos innaczej zrobione ze glutki sie zatrzymuja w pojemniku i wystarczy tylko otworzyc i wyplukac. no i w dodatku byl tanszy 5 zl tanszy bo akurat jakas promocja.
- ceratki higieniczne - takie 120 x 60 - polozna na sr polecala zeby polozyc sobie pod przescieradlo i na jednej takiej jezdzic w samochodzie w razie jakby wody mialy odejsc niespodziewanie...
- łancuszki do smoczka
- szczotke na palec do mycia dziaselek
- myjke z frotki do zakladania na reke do mycia malucha
- i malutki grzechotko gryzaczek taki Produkty - Canpol tylko dinus jest niebieski nie czerwony
wydalam troche grosza ale z akcesoriow mam juz chyba wszystko co na poczatek jest potrzebne musze to sprawdzic z lista...
A jesli chodzi o wózek to moj jedo fyn bedzie do odbioru juz a 2 tygodnie i tez kupilam stacjonarnie w hurtowni bo wyszlam z zalozenia ze w razie reklamacji to jest gdzie sie udac i rozmawiac z "zywym" czlowiekiem a dodatkowo niektore naprawy oni moga robic na miejscu bo maja elementy ktore najczesciej moga ulegac uszkodzeniu ...
Ostatnia edycja:
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ALG zaszalałaś
Podziel się: