reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama

Ale szczęściara! Świetna przejściówka. Swoją drogą ja też muszę się rozglądać za czymś większym (chociaż wchodzę jeszcze w kurtkę sprzed ciąży, bo mój brzuch nie rośnie jak oszalały - niestety, chociaż ma to też swoje plusy:-)).

Czekam na zakichany PIT z ZUS-u i po zwrocie zasuwam na wielkie zakupy :-D. Mój P mówi, że aż się boi :-D.
Mam już wszystko upatrzone i pozapisywane co gdzie kupić, tylko czekam na większy dopływ floty i wtedy się będę nabytkami chwalić :sorry2:

A wymiarowo nie jest za duża, tzn. czy wymiary podane na aukcjach są takie rzeczywiście? Bo jak kupię, to żeby potem nie było że w niej utonę :-D. Nie wiem właśnie który rozmiar obserwować.

Przy brzuchu jest trochę luzu, ale do kwietnia się jeszcze przyda;-) Rękawy i góra są na mnie w sam raz.
Musisz popatrzeć, bo powinny być podane wymiary na każdej aukcji.

a ma któraś z Was spisaną listę rzeczy do szpitala? ja niby coś wiem ale i tak zielonam, a po tych wszystkich wczorajszych przebojach chyba przyspieszę te zakupy.... na wszelki wypadek - niech leżą...

reklama
Do góry