reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
My mikrofale oddalismy.Jesli stala przez rok nieuzywana-znaczy ze nie jest specjalnie potrzebna :-) Ja licze na wlasne mleko.Bo to stolowka zawsze pod reka.Wiec laktator i podgrzewacz by sie przydal.I to na liscie juz jest :)

Bez stresu dziewczyny!Naprawde na poczatek trzeba miec kilka szmatek,lozeczko i wanienke.No i pieluchy.Mnie zaskoczylo ile tego schodzi przy pierwszym dziecieciu.Poza tym wszystko mozna juz "w trakcie" dokupic.

ALG ja o Ujastku słyszałam tylko na temat warunków- że super sale do porodów, jedno- albo dwu- osobowe sale poporodowe, nowy sprzęt i inne bajery. Co do opieki tam to nie mam pojęcia więc pewnie Natalia ma racje, ewentualnie możesz sobie poczytać na forumBB bo jest założony temat na forum regionalnym.:-)

Ostatnia edycja:
mam małą prośbę dziewczyny z warszawy gdzie jest największy wybór wózków??
bo chyba już czas żeby się na coś zdecydować a nie tylko oglądać w necie:-)

versy - sporo wózków jest w Świecie Dziecka na Targówku - warto pojechać, pooglądać, pojeździć.. a i panowie są tam dość dobrymi doradzcami.. ale kupić wybrany model to i tak przez neta warto - ceny zdecydowanie niższe :tak:

versy zawsze można w Świecie Dziecka obejrzeć ,ale kupić to przez neta bo tam są zdecydowanie wyższe ceny.
a dlaczego nie chcesz kupić w Kielcach? przecież jest świetny sklep na zagnańskiej? i gdzieś jeszcze na podkarczówce ,ale nie pamiętam ulicy

W najnowszym Poradniku Domowym są rozwiane mity o mikrofalówkach :tak:

co do mikroweli to jest wiele mitow w ktore ludzie wierza, moj m zajmuje sie zawodowo falami radiowymi... itp, i czesto smieje sie z pseudo naukowych artykulow w roznych gazetach :) co do utraty witamin itp, to wrecz przeciwnie, dobrze zastosowanie mikrofalowki chroni ich wiecej niz gotowanie w garnku... itp, sa zawsze dwie strony medalu, i nie zawsze wszedzie mowia prawde lub tylko jej czesc, podobnie jak z eko-produktami- ludzie wierza co uslysza ale by poszperac naukowo poczytac o tym co te eko-produkty maja to juz zbyt wiele. Ja teraz w ciazy mikrofalowki tez uzywam, moj m kazal tylko kilka krokow odejsc, ale powiedzial ze wychodzic do drugiego pomieszczenia nie musze bo to mit.

reklama
świat dziecka zapamiętam dzięki właśnie mi chodziło o to żeby sobie pooglądać podotykać:-)
w wawie i tak musze być więc czemu by nie skorzystać, bo i tak myśle że większy wybór będzie
framama ten na zagnańskiej muszę sprawdzić bo nie słyszałam szczerze powiedziawszy.

Ostatnia edycja:
Do góry