reklama
Mdła
Fanka BB :)
My mikrofale oddalismy.Jesli stala przez rok nieuzywana-znaczy ze nie jest specjalnie potrzebna :-) Ja licze na wlasne mleko.Bo to stolowka zawsze pod reka.Wiec laktator i podgrzewacz by sie przydal.I to na liscie juz jest
Bez stresu dziewczyny!Naprawde na poczatek trzeba miec kilka szmatek,lozeczko i wanienke.No i pieluchy.Mnie zaskoczylo ile tego schodzi przy pierwszym dziecieciu.Poza tym wszystko mozna juz "w trakcie" dokupic.
Bez stresu dziewczyny!Naprawde na poczatek trzeba miec kilka szmatek,lozeczko i wanienke.No i pieluchy.Mnie zaskoczylo ile tego schodzi przy pierwszym dziecieciu.Poza tym wszystko mozna juz "w trakcie" dokupic.
kolorowa20
ALG ja o Ujastku słyszałam tylko na temat warunków- że super sale do porodów, jedno- albo dwu- osobowe sale poporodowe, nowy sprzęt i inne bajery. Co do opieki tam to nie mam pojęcia więc pewnie Natalia ma racje, ewentualnie możesz sobie poczytać na forumBB bo jest założony temat na forum regionalnym.:-)
Ostatnia edycja:
W najnowszym Poradniku Domowym są rozwiane mity o mikrofalówkachW kwestii sterylizatora mam podobne doświadczenie jak Olga
Teraz mam, ale przypadkiem - same wiecie.
A mikrofala u mnie jest, ale wiadomo zabija wszystko co zdrowe w jedzeniu więc raczej jest rzadko używana... Do grzania wody się nadaje
versy - sporo wózków jest w Świecie Dziecka na Targówku - warto pojechać, pooglądać, pojeździć.. a i panowie są tam dość dobrymi doradzcami.. ale kupić wybrany model to i tak przez neta warto - ceny zdecydowanie niższe
versy zawsze można w Świecie Dziecka obejrzeć ,ale kupić to przez neta bo tam są zdecydowanie wyższe ceny.
a dlaczego nie chcesz kupić w Kielcach? przecież jest świetny sklep na zagnańskiej? i gdzieś jeszcze na podkarczówce ,ale nie pamiętam ulicy
a dlaczego nie chcesz kupić w Kielcach? przecież jest świetny sklep na zagnańskiej? i gdzieś jeszcze na podkarczówce ,ale nie pamiętam ulicy
Nia
W najnowszym Poradniku Domowym są rozwiane mity o mikrofalówkach
co do mikroweli to jest wiele mitow w ktore ludzie wierza, moj m zajmuje sie zawodowo falami radiowymi... itp, i czesto smieje sie z pseudo naukowych artykulow w roznych gazetach co do utraty witamin itp, to wrecz przeciwnie, dobrze zastosowanie mikrofalowki chroni ich wiecej niz gotowanie w garnku... itp, sa zawsze dwie strony medalu, i nie zawsze wszedzie mowia prawde lub tylko jej czesc, podobnie jak z eko-produktami- ludzie wierza co uslysza ale by poszperac naukowo poczytac o tym co te eko-produkty maja to juz zbyt wiele. Ja teraz w ciazy mikrofalowki tez uzywam, moj m kazal tylko kilka krokow odejsc, ale powiedzial ze wychodzic do drugiego pomieszczenia nie musze bo to mit.
reklama
świat dziecka zapamiętam dzięki właśnie mi chodziło o to żeby sobie pooglądać podotykać:-)
w wawie i tak musze być więc czemu by nie skorzystać, bo i tak myśle że większy wybór będzie
framama ten na zagnańskiej muszę sprawdzić bo nie słyszałam szczerze powiedziawszy.
w wawie i tak musze być więc czemu by nie skorzystać, bo i tak myśle że większy wybór będzie
framama ten na zagnańskiej muszę sprawdzić bo nie słyszałam szczerze powiedziawszy.
Ostatnia edycja:
Podziel się: