reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

Ooooooooooo, ten w kropeczki!!! Uwielbiam wózki na dużych kołach <3
Klasyczne wózki są urocze. Takie mają właśnie duże kółka i niezbędne jak dla mnie paski przy kołach, które amortyzują nierówności na chodnikach czy kostce brukowej. Ale te w kropki.. aż mi przeszła "ochota" na ten beżowy, o którym wcześniej pisałam. CUDEŃKA! :tak:

Te kropki przeurocze :-D

Ja się akurat zupełnie nie przejmuję tym co ludzie powiedzą. Jeśli jesteście wysocy to warto przed zakupem " przymierzyć się " do wózka. Czarem wygląd i wymiary bywają mulące.
W każdym razie nam tak odpadły 2 typy.

Ja właśnie nie widzę by były wyższe niż 104 cm. A 104 jest właściwie dla mnie idealne.. bo to prawie długość moich nóg od zewnętrznej strony :D Więc wyprostowana będę. Gorzej ma mój M.. który będzie musiał i tak się garbić :D bo nie ma już chyba wyższych wózków :D

Ostatnia edycja:
reklama
Wózek za 3 tysiące. Wow:szok:

Ja dziś jednak doszłam do wniosku z Małżem, że on spróbuje odratować nasz stary wózek, bo nie ma sensu kupować nowego na pół roku. Powiedział, że może jakoś naprawi tę złamaną rączkę. Pali licho z tym, że wózek jest ciężki, przeżyjemy:tak:

Wózek za 3 tysiące. Wow:szok:

Ja dziś jednak doszłam do wniosku z Małżem, że on spróbuje odratować nasz stary wózek, bo nie ma sensu kupować nowego na pół roku. Powiedział, że może jakoś naprawi tę złamaną rączkę. Pali licho z tym, że wózek jest ciężki, przeżyjemy:tak:
Cenna fakt straszna ,,ale zebym miala opcje po synu wozek to napewno by bylo super ...:tak:patrzylam najtanszy u nas ,ktory mi sie podoba 280€ ale bez fotelika ,teraz musze kupic fotelik nastepna 100€ wiec 3w1 super rozwiazanie ale tu tylko patrze do porodu zostalo duzzzzzzoooo czasu na szukanie taniego ...
Jeszcze zostaje mi ebay wozki nowe i uzywane

Kinga, to w sumie było o wózku, o którym pisała Gosiulek.majowy, za 3500 zł. Jak kogoś stać, to jak najbardziej, ale mnie taka cena przeraża. To moje dwie pensje:no:
Z Twojego linku nie przeliczałam z euro na złotówki ;-)
Mój stary wózek kosztował 700 zł. Teraz wiem, że przesadziłam w drugą stronę, bo była słaba jakość wykonania i dlatego pękła rączka. Na pewno drugi raz bym się na tak tani nie nabrała.

Moje doświadczenie mi podpowiada, że nie ma co przesadzać z ceną. Wózek głęboki posłuży max 6 miesięcy. Z Iggym służył niecałe 4.
A spacerówka ma być lekka, zwrotna, mała po złożeniu i mieć duży kosz na zakupy, zabawki i inne różności, które będą niezbędne na spacerach.

Kinga, to w sumie było o wózku, o którym pisała Gosiulek.majowy, za 3500 zł. Jak kogoś stać, to jak najbardziej, ale mnie taka cena przeraża. To moje dwie pensje:no:
Z Twojego linku nie przeliczałam z euro na złotówki ;-)
Mój stary wózek kosztował 700 zł. Teraz wiem, że przesadziłam w drugą stronę, bo była słaba jakość wykonania i dlatego pękła rączka. Na pewno drugi raz bym się na tak tani nie nabrała.
:-) Acha no tak ,nas tez na to nie stac bo 2 dzieci to juz wydatek ,ale tu te ceny to kosmos .....dla syna w polsce kupilam za 500 zl byl swietny tylko troche ciezki :tak:

Wczoraj jak jechalam autkiem widze kobiete 170cm-mezczyzne 180cm z wozkiem spacerowym ,chol,,,,,,wozek wygladal jak te dla baby born roczka siegala ponizej jego bioder :-D:-D .
Uh.. to Ja 185cm.. a mój 2metry... :D kolosy.. przy nas to będzie jak wózek dla lalki barbie.. :-D

Kinga28 Wózek z wyglądu niczego sobie. Tylko nie jestem przekonana do takich kółek.

No właśnie, jak dziecko nie będzie już chciało leżeć, to głęboki wózek odpada. Czyli krótko.

A my też wysocy - ja 181 cm, Małż 186 cm. Ale wózek mamy dobry, nie garbimy się:-D

reklama
co do wozka to ja juz mialam concorda tylko starszy model:-)i jak dla mnie inny nawet nie wchodzi w gre, wart ceny, leciutko sie prowadzi, na kazde tereny i spacerowka jest szeroka i dlugga takze spokojnie 4 latek moze w niej spac wygodnie, bez zwisajacych nuzek czego bardzo nie lubie,. dla mnie to wozek na lata, niezniszczalny a gondolka akurat na lato obudowana filtrem UV50:-D

Do góry