reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Ja wolę poczekać z zakupami do 7 - 8 miesiąca ale mama zdążyła zrobić dla swojego wnusia sweterek i buciki na drutach i szydełku :) Są śliczne i jak tylko znajdę kartę do aparatu to Wam pokażę :)

Co do pieluszek wielorazowych - chyba się na takie zdecyduję ale wolę poczytać jeszcze opinie bo jest ich wiele rodzajów, w których się jeszcze nie łapię :tak:.

ja tez planuja zakupic taki wlasnie wozek tylko ze z kolami ktore mozna pompowac.super sie je prowadzi i sa naprawde lekkie i praktyczne :)

Hej poradźcie mi coś... jak sie urodzi młodsze dziecko, starszy bedzie mniał 2latka i 7 miesięcy. Planuje wtedy kupić tak na kilka miesięcy wózek 2 w 1 by był dla młodszego dziecka i dla starszego. Dodam że w domu jak i na spacery czy zakupy, wychodzę sama z dzieckiem... wiec nie wiem czy kupować taki? to ma sen?

Ja nie zamierzam. Kuba już od ponad roku nie chce jeździć w wózku. Planuję kupić tylko wózek głęboki, jakiś z długą gondolą, bo dzidzior pewnie szybko nie będzie się mieścił (jak i Kuba). Spacerówkę mam, ale głęboki nam się doszczętnie popsuł, poza tym był niesamowicie ciężki:baffled:

Bardzo fajny ten wózeczek Kasienkadg :tak:

Eklerka mój maluch od mniej więcej 2 latek nie chciał w wózku jeździć.
Już pisałam którejś z dziewczyn, że u mnie babki kupują takie podkładki doczepiane do wózka. Na której dziecko może stanąć jeśli się zmęczy.

Ja dla synka tez ta podkladke zamierzam kupic jak sie zmeczy stanie na niej a tak bedzie chodzil

fajny ten wozeczek musze przyznac ze bardzo mi sie spodobal natomiast nie mam zaufania do fotelikow samochodowych z takich wozkow teraz chyba kupie chyba fotelik maxi cosi

reklama
Do góry