reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Gosia, My też jeszcze w gondoli. Tymek długi jest, ale nie przeszkadza mu spanie z ugietymi nogami [emoji5]
Oby się udało do marca dociagnac bo spacerowka jakoś mi nie leży.

buahaha my tez jeszcze w gondoli. W tych ubraniach i śpiworze to na styk, ale póki co też się nie buntuje, bo ledwo Go włożę to ten śpi. Byle do wiosny... ;-) Czyli miesiąc, bo dzisiaj usłyszałam, że astronomiczna zaczyna się 1 marca :-)

My tez w gondoli jeszcze, ale coraz czesciej awantury mi robi:-/
Dzis taka zrobila, ze musialam ja oprzec w gondoli:-/
Chciala bym dociagnac z gondola do konca zimy, ale tutaj.to niewiadomo ile to jeszcze potrwa:-/

Haust to że moje dziecko wyrasta to długo potrwa (oby do wiosny) bo ona wolno rośnie. Niedługo kończy 8 m-cy a rozmiar na razie 62cm, pierwsze pół roku ubieralam ja w 50-56,więc może do roczku w 68cm dobrniemy.

Lilla ale weź pod uwagę jaka Zolka maleńka się urodziła(wagowo to prawie połowa mojej Natalii :-p), to nie wskoczy od razu w rozmiar 74 :-) Rośnie, przybiera i rozwija się prawidłowo - to najważniejsze :tak: A że drobna - to po mamusi :blink:

reklama
Do góry