reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Gosia, My też jeszcze w gondoli. Tymek długi jest, ale nie przeszkadza mu spanie z ugietymi nogami [emoji5]
Oby się udało do marca dociagnac bo spacerowka jakoś mi nie leży.

buahaha my tez jeszcze w gondoli. W tych ubraniach i śpiworze to na styk, ale póki co też się nie buntuje, bo ledwo Go włożę to ten śpi. Byle do wiosny... ;-) Czyli miesiąc, bo dzisiaj usłyszałam, że astronomiczna zaczyna się 1 marca :-)

My tez w gondoli jeszcze, ale coraz czesciej awantury mi robi:-/
Dzis taka zrobila, ze musialam ja oprzec w gondoli:-/
Chciala bym dociagnac z gondola do konca zimy, ale tutaj.to niewiadomo ile to jeszcze potrwa:-/

Haust to że moje dziecko wyrasta to długo potrwa (oby do wiosny) bo ona wolno rośnie. Niedługo kończy 8 m-cy a rozmiar na razie 62cm, pierwsze pół roku ubieralam ja w 50-56,więc może do roczku w 68cm dobrniemy.

Lilla ale weź pod uwagę jaka Zolka maleńka się urodziła(wagowo to prawie połowa mojej Natalii :-p), to nie wskoczy od razu w rozmiar 74 :-) Rośnie, przybiera i rozwija się prawidłowo - to najważniejsze :tak: A że drobna - to po mamusi :blink:

reklama
Do góry