reklama
Z powodu ciągłych problemów z kręgosłupem i konieczności wyjmowania dziecka milion razy w ciągu nocy, mały wyladował na stałe w naszym łóżku.
Ponieważ stan ten nie powinien trwać dłużej niż kilka nocy, kombinujemy co by tu zrobić.
Zastanawiamy się nad łóżeczkiem z opuszczanym bokiem.
Szukałam używanego ale wszystkie, które pierwotnie miały taką funkcję zostały przerobione.
Myślę,że jest tam jakiś kruczek. Któraś z Was ma takie łóżeczko?
Może ta opcja nie nadaje się dla naszych , stojących już dzieciaków?
Ponieważ stan ten nie powinien trwać dłużej niż kilka nocy, kombinujemy co by tu zrobić.
Zastanawiamy się nad łóżeczkiem z opuszczanym bokiem.
Szukałam używanego ale wszystkie, które pierwotnie miały taką funkcję zostały przerobione.
Myślę,że jest tam jakiś kruczek. Któraś z Was ma takie łóżeczko?
Może ta opcja nie nadaje się dla naszych , stojących już dzieciaków?
D o t i
Fanka BB :)
Mika ja miałam dla córki i tez juz przerobione [emoji13][emoji13]
Zeby opuścić bok trzeba sie troszkę naszarpać i jak dziecko starsze nie da sie wyjąc szczebelkow. U nas zostały wypiłowane [emoji3]
Pojedź do sklepu i wypróbuj to opuszczanie.
Zeby opuścić bok trzeba sie troszkę naszarpać i jak dziecko starsze nie da sie wyjąc szczebelkow. U nas zostały wypiłowane [emoji3]
Pojedź do sklepu i wypróbuj to opuszczanie.
Lilla My
Mika rozumiem Cię doskonale. Moje plecy wołają o pomoc zs jazdym razem gdy się schylam do łóżeczka. Ja taka malutka że gdy młoda leży to żeby ją pocałować to muszę stopy od ziemi oderwać
elifit
Moderatorka
A może takie łóżeczko dostawka do łóżka ?
Gosia i Bartek
Moj spi na materacu na ziemi wraz z bratem obok. Wieczorem karmie i wychodze. Mlody sie nie wybudza. Fakt nisko, ale to przeboleje bo nie musze sie schylac do wyjmowania i nie mam wrzasku przy odkladaniu.
kornela123
A Bartek śp z nami od 4 miesięcy i pewnie narazie tak zostanie. To taki przytula ją ze albo trzyma mnie za rękę albo przynajmniej kładzie na mnie.
reklama
elifit
Moderatorka
Zuza też od pierwszej pobudki z nami śpi
Podziel się: