reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
dla starszaczka kupilismy ten jak miał 11 miesięcy i wtedy dopiero Go przesadziliśmy DUO plus on jest 9-18
Maluszek też tak siądzie i odziedziczy po starszaczku, a Starszaczkowi kupimy nowy 15-36.

Z powodu ciągłych problemów z kręgosłupem i konieczności wyjmowania dziecka milion razy w ciągu nocy, mały wyladował na stałe w naszym łóżku.
Ponieważ stan ten nie powinien trwać dłużej niż kilka nocy, kombinujemy co by tu zrobić.
Zastanawiamy się nad łóżeczkiem z opuszczanym bokiem.
Szukałam używanego ale wszystkie, które pierwotnie miały taką funkcję zostały przerobione.
Myślę,że jest tam jakiś kruczek. Któraś z Was ma takie łóżeczko?
Może ta opcja nie nadaje się dla naszych , stojących już dzieciaków?

Mika ja miałam dla córki i tez juz przerobione [emoji13][emoji13]
Zeby opuścić bok trzeba sie troszkę naszarpać i jak dziecko starsze nie da sie wyjąc szczebelkow. U nas zostały wypiłowane [emoji3]
Pojedź do sklepu i wypróbuj to opuszczanie.

Mika rozumiem Cię doskonale. Moje plecy wołają o pomoc zs jazdym razem gdy się schylam do łóżeczka. Ja taka malutka że gdy młoda leży to żeby ją pocałować to muszę stopy od ziemi oderwać :D

Moj spi na materacu na ziemi wraz z bratem obok. Wieczorem karmie i wychodze. Mlody sie nie wybudza. Fakt nisko, ale to przeboleje bo nie musze sie schylac do wyjmowania i nie mam wrzasku przy odkladaniu.

A Bartek śp z nami od 4 miesięcy i pewnie narazie tak zostanie. To taki przytula ją ze albo trzyma mnie za rękę albo przynajmniej kładzie na mnie.

reklama
Do góry