reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Ja mam concord xt, ale Karola juz na poddupniku jezdzi.
Dziś byłam oglądać dla W fotelik. Któraś z Was juz myśli o zmianie?
Jest jakiś nowy maci cosi 360 stopni, ale w smyku nie mieli.

My mamy maxi Cosi Tobi po córce. Nie pamiętam jaki przedział wagowy to jest.

Przymierzamy się do zmiany bo ostatnio mieliśmy problem z zapakowanie młodego do kołyski po dłuższej przerwie. Fakt,że w kombinezonie, ale generalnie szału nie ma

Moja też jeszcze w gondoli. Podniosłam górę by lepsze widoki miała i zadowolona hehe nie wiem kiedy zmienię na spacerówkę

Fotelik jest jeszcze dobry - maxi cosy citi, czy coś takiego.
Starsza ma z carretero.

A ten poddupnik to od ilu kilo??

Mialam z Wami rozmawiac o fotelikach :D

Adas w kombinezonie ma ciasno w obecnym.

Kiedy wymieniacie na wiekszy i na jaka kategorie?

Ja jestem ciekawa, czy wiosna Adas bedzie mial wiecej luzu w foteliku, ktorego teraz uzywamy...

Jezeli nie, to na wiosne poszukamy czegos fajnego

Ostatnia edycja:
Fotelik trzeba dopasować do auta przede wszystkim. Ja mam ten z półką, co afera była, że niby przy dachowaniu potrojnym bobas wypada. Ale nie wymieniam.na.inny, mało tego, musze z mężem przegadać, że dla Zuzi też może.taki kupimy ( bo ta półka pas lekko niszczy...). Dlaczego? Bo moje obecne auto żeby dachowalo, to nie wiem, jakie musiałoby być uderzenie...poprzedni samochód to była corsa stara i w niej bym się bała, bo Oprócz poduszki nie miała żadnych wspomagaczy bezpieczeństwa itp..

reklama
Makota ja mam dla Zuzy Britax First Class 0-18.
W nim się jeździ tyłem do 13kg a przodem potem. Niby pisze 0+ ale noworodka bym tam nie wsadziła.
Niemowlę najlepiej żeby jeździło jak najdłużej w kołysce. Jeśli nie da się to w foteliku tyłem do kierunku jazdy. Takie są opinie ekspertów.

Polecam lekturę fotelik.info

Do góry