reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Ja mam concord xt, ale Karola juz na poddupniku jezdzi.
Dziś byłam oglądać dla W fotelik. Któraś z Was juz myśli o zmianie?
Jest jakiś nowy maci cosi 360 stopni, ale w smyku nie mieli.

My mamy maxi Cosi Tobi po córce. Nie pamiętam jaki przedział wagowy to jest.

Przymierzamy się do zmiany bo ostatnio mieliśmy problem z zapakowanie młodego do kołyski po dłuższej przerwie. Fakt,że w kombinezonie, ale generalnie szału nie ma

Moja też jeszcze w gondoli. Podniosłam górę by lepsze widoki miała i zadowolona hehe nie wiem kiedy zmienię na spacerówkę

Fotelik jest jeszcze dobry - maxi cosy citi, czy coś takiego.
Starsza ma z carretero.

A ten poddupnik to od ilu kilo??

Mialam z Wami rozmawiac o fotelikach :D

Adas w kombinezonie ma ciasno w obecnym.

Kiedy wymieniacie na wiekszy i na jaka kategorie?

Ja jestem ciekawa, czy wiosna Adas bedzie mial wiecej luzu w foteliku, ktorego teraz uzywamy...

Jezeli nie, to na wiosne poszukamy czegos fajnego

Ostatnia edycja:
Fotelik trzeba dopasować do auta przede wszystkim. Ja mam ten z półką, co afera była, że niby przy dachowaniu potrojnym bobas wypada. Ale nie wymieniam.na.inny, mało tego, musze z mężem przegadać, że dla Zuzi też może.taki kupimy ( bo ta półka pas lekko niszczy...). Dlaczego? Bo moje obecne auto żeby dachowalo, to nie wiem, jakie musiałoby być uderzenie...poprzedni samochód to była corsa stara i w niej bym się bała, bo Oprócz poduszki nie miała żadnych wspomagaczy bezpieczeństwa itp..

reklama
Makota ja mam dla Zuzy Britax First Class 0-18.
W nim się jeździ tyłem do 13kg a przodem potem. Niby pisze 0+ ale noworodka bym tam nie wsadziła.
Niemowlę najlepiej żeby jeździło jak najdłużej w kołysce. Jeśli nie da się to w foteliku tyłem do kierunku jazdy. Takie są opinie ekspertów.

Polecam lekturę fotelik.info

Do góry