reklama
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Doti ja kupilam taki cienki flanelowy "rozek". Nie uzywalam wczesniej.
malgorzatkar
no więc jak niesprawdzone, to nie masz co się wkurzać, bo może jakieś lewe... a baza to nie wyznacznik bezpieczeństwa, sama baza nie uchroni bobasa, trzeba go po prostu mocno prawidłowo zapiąć w pasy pięciopunktowe i prawidłowo zamontować fotelik do samochodu i nie ma bata, żeby sam drgnął czy się przesunął
rożek miałam, przydawał się jako lekka kołderka, bo tylko w szpitalu motałam go, teraz też kupię, na pewno bez usztywnienia
rożek miałam, przydawał się jako lekka kołderka, bo tylko w szpitalu motałam go, teraz też kupię, na pewno bez usztywnienia
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ,
jestem Lipcówką 2013 ale urodziłam pod koniec czerwca dziewczynkę... zapraszam na moje aukcje na allegro mój nick to :
siwiutka1 , same markowe rzeczy....
Sukienka F&F 56 0-3 m j. NEXT, ZARA, H&M (4074724126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zobacz załącznik 615781Zobacz załącznik 615782 i wiele innych....
zapraszam i życzę Wam szczęśliwego i szybkiego rozwiązania
jestem Lipcówką 2013 ale urodziłam pod koniec czerwca dziewczynkę... zapraszam na moje aukcje na allegro mój nick to :
siwiutka1 , same markowe rzeczy....
Sukienka F&F 56 0-3 m j. NEXT, ZARA, H&M (4074724126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zobacz załącznik 615781Zobacz załącznik 615782 i wiele innych....
zapraszam i życzę Wam szczęśliwego i szybkiego rozwiązania
U
użytkownik 902
Gość
Rożek mam, ale go nie używałam.. Najpierw Klaudia była tak mała, że mi w niego wpadała cała, potem była już za ruchliwa na rożek, także czasem go pod coś rozkładałam lub ją nakrywałam i tyle
u mnie tak samodla mnie rożek też zbędny. Czasami jak ktoś chciał potrzymaś Małego na rękach i czuł się niepewnie to Go wkładałam do niego, ale osobiście wolałam nosić bez. Był traktowany jako podkładka i "kołderka"
elifit
Moderatorka
No w sumie rożka podstawowa funkcja kończy się w szpitalu. Ja go używałam potem jako właśnie podkładka kołderka itp
reklama
Gosia i Bartek
podobnoż to dobra oferta.
Pampers - Akcja promocyjna - Rossnet.pl
Pampers - Akcja promocyjna - Rossnet.pl
Podziel się: