reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Jesu jak napisałaś Kopacz ile za same pieluchy tetrowe to jak ja się cieszę że mam po Synu i od ludzi. Tyle pieniędzy teraz dzieci kosztują. Państwo anty rodzinne :( szlak mnie zalewa :(

reklama
jakoś sporo mi się wydaje za te pieluchy... ja nie kupuję kolorowych tetrówek, kupię białe i tylko ze dwie sztuki z nadrukiem może wezmę.

W sumie też wydawało mi się dużo 100 zł za pieluchy, ale sobie policzyłam, że po około 3,50 jedna. Jak we wtorek robiłam zakupy, to tak z czystej ciekawości zapytałam o cenę tetrowych - no i były białe po 3 zł, kolorowe po 3,99, a flanelowe po 4,99. Oj poleciały ceny w górę przez te 4 lata :shocked2:

No niestety wszystko drożeje, ja też mam tylko białe tetrówki - od kolorów mam flanelki:tak: - i mam dwa, czy trzy rodzaje nawet, jedne był tańsze i są średnie, trochę mniejsze i taką "rzadką" tą tetrę mają, a tamte dwa pozostałe rodzaje, to już taka gruba porządna tetra, także jedno drugiemu wcale nierówne. Ja dokupię dwie-trzy pieluszki flanelowe i tyle z pieluch;-) resztę na szczęście mam, w tym 10szt wcale nieużywanych:tak:

u mnie w mieście koleżanka miesiąc temu kupowała po 6zł więc stwierdziłam, że wole kupić na allegroszu...a jakie będą nie wiem, ale kupiłam te grubsze

do Wrocka mi daleko :D a odkąd jest obwodnica to nie jeżdżę już przez Wrocek :D

wracając do wyprawki...powiedzcie mi czy takie małe dzieciaczki potrzebują butelek?

reklama
Ja widzialam 25 pieluch za 50 zl, w smyku, ktory uchodzi chyba za drogi... Chyba jakies do d... Takie pieluchy ;) a jak to jest z pamprersami? Tzn ile kosztuje sztuka? Ok 50 gr i wtedy jest tanio? Ile takich pieluch schodzi dziennie?? Jestem zielona, ale zarazem ciekawa. Na bilbordach widuje pampersy za ponad 7 dych i jestem ciekawa na ile to wystarcza. --- kupilam plaszczyk wiosenny happy mum za 5 dych... Tak mi sie podoba, ze chcialabym go nosic tez po ciazy :p upatrzylam jeszcze ladna sukienke, ale co za duzo to niezdrowo...

Do góry