reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

też myślę, że 10 tetrowych to minimum, ale potem już zależy od dziecka i od tego kiedy z nich korzystamy :)
Ewa - super to łóżeczko ale i cena też super :) Pieknie będzie w pokoiku wyglądało :)

Co do materacyka jakoś też nie jestem przekonana do gryki, np u dzieciaczków gdzie w rodzinie występuje alergia to takie "trawy" mogą uczulać, ale to moja własna teoria. Miałam dla Igora taki ale właściwie na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy spał w swoim łóżeczku heh. Teraz kupię lateksowy. Wydaje mi się, ze warto zainwestować

reklama
Dlatego napisałam o tej gryce.. aż mi się niedobrze zrobiło:baffled: Na pewno już nie kupię takiego materaca. W ogóle podobno coraz więcej producentów odchodzi od tej gryki właśnie przez takie akcje. Ona absorbuje wilgoć i niestety złe warunki przechowywania i zaraz się w niej roi od larw.. fuuuuj

Pytanie do dziewczyn, które używały podkładów hartmanna - jaki rozmiar był dobry? Bo widzę i midi i maxi?

te maxi są duuuże, ale wiesz to chyba tez indywidualnie od kobiety zależy. Ale są fajne, bo nie są jak książka telefoniczna (chyba z belli takie były). Są długie i szerokie, ale nie meeega grube.

Fuuuuj przeraziłyście mnie tymi robalami. Aż musze zobaczyć materacyk który mam i jak tylko coś zauważę wyląduje w kontenerze. Bleeeee, aż mną trzepie....

Ewusia - świetne to łóżeczko!!!!

Sokoju miałam Absorgyn poprzednio i one właśnie z tych grubych. Jak nasiąkły trochę, to czułam się, jakbym narobiła w gacie - nie znam uczucia, ale pewnie podobne:-D Czyli pewnie kupię jedne większe i jedne midi, a potem to już podpaski nocne i damy radę;-)

Czesc :-) szalejecie z zakupami :-D Ewusia łóżeczko pierwsza klasa:tak: a z tymi materacami to faktycznie masakra :no: dobrze ze piszecie o takich rzeczach;-) . Pisałam Wam kiedys ze mam wozek po corce, i stwierdziłam ze on jest bardzo ciezki a ja schodów mam do pokonania 46:-D i stwierdziłam ze tem wozek bede miec w mieszkaniu a na spacery kupiłam taki NOWOSC 3W1 WÓZEK BABY MERC SOLAR 2 + GRATISY - Babymerc . Powiem Wam ze juz nie moge sie doczekac :-D:-D:-D:-D

Dla mnie też drogie i nie lubię tych łóżeczek z dwiema ścianami takimi pełnymi.:no: Na szczęście łóżeczko już mam po Klaudii i nie muszę szukać;-)

reklama
JA miałam dla Oli pianką gryka kokos materac i Ola ani razu nie leżała na stronie grykowej bo strasznie szelesci. Teraz wywalamy i kupimy lateksowy.

Do góry