reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

My dzis ogladalismy wozki w smyku. Mamy 1 upatrzony, ale obstawiam, ze na necie moze byc tanszy. Nie pamietam jaki model, bo M zapisywal. Gondola i spacerowka, ladnie sie sklada, ma skretne kola, ktore mozna zablokowac, mozna w niego zamontowac fotelik maxi cosi, mozna mocowac w obu kierunkach jazdy i byl w sam raz na nasza kieszen :)

reklama
Makota masz rację - sprawdźcie w necie, bo często ceny są duuużo niższe :tak:

Siedzę na allegro i mam dylemat jaki ten materac wybrać: lateks, lateks-kokos czy może kokos-pianka-kokos. Chyba lateks wybierzemy (oby z niego też robale nie wychodziły :eek: )

Czy któraś w łóżeczku turystycznym, na tym podwieszeniu dla maluchów, miała swój materac? Zastanawiam się czy te pasy udźwigną dziecko i dodatkowy materac?

Haust zależy od łóżeczka, musisz sprawdzić do ilu kg jest podwieszenie.

Dziewczyny przy zakupie wózka warto też zwrócić uwagę, czy spacerówka nie jest kubełkowa.

Siedzę na allegro i mam dylemat jaki ten materac wybrać: lateks, lateks-kokos czy może kokos-pianka-kokos. Chyba lateks wybierzemy (oby z niego też robale nie wychodziły :eek: )

Czy któraś w łóżeczku turystycznym, na tym podwieszeniu dla maluchów, miała swój materac? Zastanawiam się czy te pasy udźwigną dziecko i dodatkowy materac?

Tez mnie materac martwi, ale sklaniamy sie ku kokosowi i piance. Myslalam, ze wszedzie pchaja gryke, ale na all jest kilka pianka kokos w roznych kombinacjach

Ja tak miałam, bo ten dołączony do łóżeczka to raczej taka podkładka niż materac. Normalnie do turystycznego też dawaliśmy materac i dopiero na to dziecko, materac nie jest zbyt ciężki, ale owszem jego wagę trzeba dodać do wagi dziecka, żeby warstwa wisząca się nie urwała;-)

Ja kupuje turystyczne graco contour chyba i pewnie bede musiala dokupic materac do niego bo podobno te podwieszki cale sie wygniataja i sa podzielone na 3 czesci.
A dzisiejszy zakup ImageUploadedByForum BabyBoom1394990486.323426.jpg 33 zl :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1394990486.323426.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1394990486.323426.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 64
No właśnie w tym łóżeczku turystycznym to raczej podkładka niż materac. Hmmm czy ja mam jeszcze jakąś instrukcję obsługi, żeby sprawdzić jaki ciężar udźwignie????

Kopacz my mieliśmy zwykłą poduszkę i kołderkę, ale używaliśmy ich dopiero jak Mati miał koło roku. Na początku rożek, a później mieliśmy śpiworki do spania :-)

reklama
Emily super zakup. Gdzie kupowane?
Kopacz na początek nie potrzebna poduszka. Kołdra tez za bardzo nie, szczególnie w lato. Rożek kup koniecznie i posłuży do przykrywania.

Do góry