reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

My dzis ogladalismy wozki w smyku. Mamy 1 upatrzony, ale obstawiam, ze na necie moze byc tanszy. Nie pamietam jaki model, bo M zapisywal. Gondola i spacerowka, ladnie sie sklada, ma skretne kola, ktore mozna zablokowac, mozna w niego zamontowac fotelik maxi cosi, mozna mocowac w obu kierunkach jazdy i byl w sam raz na nasza kieszen :)

reklama
Makota masz rację - sprawdźcie w necie, bo często ceny są duuużo niższe :tak:

Siedzę na allegro i mam dylemat jaki ten materac wybrać: lateks, lateks-kokos czy może kokos-pianka-kokos. Chyba lateks wybierzemy (oby z niego też robale nie wychodziły :eek: )

Czy któraś w łóżeczku turystycznym, na tym podwieszeniu dla maluchów, miała swój materac? Zastanawiam się czy te pasy udźwigną dziecko i dodatkowy materac?

Haust zależy od łóżeczka, musisz sprawdzić do ilu kg jest podwieszenie.

Dziewczyny przy zakupie wózka warto też zwrócić uwagę, czy spacerówka nie jest kubełkowa.

Siedzę na allegro i mam dylemat jaki ten materac wybrać: lateks, lateks-kokos czy może kokos-pianka-kokos. Chyba lateks wybierzemy (oby z niego też robale nie wychodziły :eek: )

Czy któraś w łóżeczku turystycznym, na tym podwieszeniu dla maluchów, miała swój materac? Zastanawiam się czy te pasy udźwigną dziecko i dodatkowy materac?

Tez mnie materac martwi, ale sklaniamy sie ku kokosowi i piance. Myslalam, ze wszedzie pchaja gryke, ale na all jest kilka pianka kokos w roznych kombinacjach

Ja tak miałam, bo ten dołączony do łóżeczka to raczej taka podkładka niż materac. Normalnie do turystycznego też dawaliśmy materac i dopiero na to dziecko, materac nie jest zbyt ciężki, ale owszem jego wagę trzeba dodać do wagi dziecka, żeby warstwa wisząca się nie urwała;-)

Ja kupuje turystyczne graco contour chyba i pewnie bede musiala dokupic materac do niego bo podobno te podwieszki cale sie wygniataja i sa podzielone na 3 czesci.
A dzisiejszy zakup ImageUploadedByForum BabyBoom1394990486.323426.jpg 33 zl :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1394990486.323426.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1394990486.323426.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 68
No właśnie w tym łóżeczku turystycznym to raczej podkładka niż materac. Hmmm czy ja mam jeszcze jakąś instrukcję obsługi, żeby sprawdzić jaki ciężar udźwignie????

Kopacz my mieliśmy zwykłą poduszkę i kołderkę, ale używaliśmy ich dopiero jak Mati miał koło roku. Na początku rożek, a później mieliśmy śpiworki do spania :-)

reklama
Emily super zakup. Gdzie kupowane?
Kopacz na początek nie potrzebna poduszka. Kołdra tez za bardzo nie, szczególnie w lato. Rożek kup koniecznie i posłuży do przykrywania.

Do góry