reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

My jeszcze Młodej nic nie kupujemy konkretnego, ale za to działam z szydełkiem i drutami :-) Oto wynik ostatnich dwóch dni ;-) Sukienusio-sweterek :tak: Muszę tylko guziczki dokupić, bo zabrakło mi białych ;-)

1959428_704865452867639_116708808_n.jpg

Załączniki

• 1959428_704865452867639_116708808_n.jpg
    1959428_704865452867639_116708808_n.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Dobra jeszcze sie pochwale kolyska coneco ;) wlasnie tesciowie mi przywiezli z warszawy. Uzywana tylko 4 miesiace :) trzeba jeszcze dokrecic karuzele i podlaczyc wibracje (ktorych pewnie nie bede uzywac)ImageUploadedByForum BabyBoom1394995117.019453.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1394995117.019453.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1394995117.019453.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 110
emily_emu mam takie łóżeczko, podwieszka jest do 6,5 kg, a materac ma nietypowy wymiar chyba 70x90 :happy:
nie wiem czy łatwo taki dokupisz. 6,5 kg dziecko waży w trzecim miesiącu życia.

Sergi - super Ci wyszła kiecka :tak:

Bede miec dwa lozeczka (turystyczne z podwieszka i zwykle z ikei biale) i kolyske, moze jakos to bedzie ;) generalnie zadowolona jestes z tego lozeczka? Czy jeszcze nie uzywalas?

Bede miec dwa lozeczka (turystyczne z podwieszka i zwykle z ikei biale) i kolyske, moze jakos to bedzie ;) generalnie zadowolona jestes z tego lozeczka? Czy jeszcze nie uzywalas?
bardzo zadowolona. Kupiłam je jak córka miała coś ok 4 miesięcy, głównie na wyjazdy, a gdy zaczęła raczkować stało w salonie, jak musiałam wyjść do listonosza to ją tam wkładałam :-D

bardzo zadowolona. Kupiłam je jak córka miała coś ok 4 miesięcy, głównie na wyjazdy, a gdy zaczęła raczkować stało w salonie, jak musiałam wyjść do listonosza to ją tam wkładałam :-D

No to super :) wlasnie chcialam jakis kojec juz kupic ale zeby posluzyl mi dla maluszka rowniez... Jedno lozeczko bedzie w sypialni drugie w pokoju dzieciecym a kolyska jako ze sa koleczka to bedzie jezdzic po calym domu ale glownie salon z kuchnia zeby miec na oku malenstwo :)

u moich rodziców mamy turystyczne chyba z baby design, też podwieszane i tam mamy materac piankowy. teraz musimy kupić jeszcze jedno, bo niby u rodziców jest inne, ale nie ma tego otwieranego boku i Ola nie chce w nim spać, bo sama wejść nie może, nie ma też podwieszki, więc nie sprawdzi się przy małym bobasie.

reklama
Do góry