reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

My jeszcze Młodej nic nie kupujemy konkretnego, ale za to działam z szydełkiem i drutami :-) Oto wynik ostatnich dwóch dni ;-) Sukienusio-sweterek :tak: Muszę tylko guziczki dokupić, bo zabrakło mi białych ;-)

1959428_704865452867639_116708808_n.jpg

Załączniki

• 1959428_704865452867639_116708808_n.jpg
    1959428_704865452867639_116708808_n.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Dobra jeszcze sie pochwale kolyska coneco ;) wlasnie tesciowie mi przywiezli z warszawy. Uzywana tylko 4 miesiace :) trzeba jeszcze dokrecic karuzele i podlaczyc wibracje (ktorych pewnie nie bede uzywac)ImageUploadedByForum BabyBoom1394995117.019453.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1394995117.019453.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1394995117.019453.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 100
emily_emu mam takie łóżeczko, podwieszka jest do 6,5 kg, a materac ma nietypowy wymiar chyba 70x90 :happy:
nie wiem czy łatwo taki dokupisz. 6,5 kg dziecko waży w trzecim miesiącu życia.

Sergi - super Ci wyszła kiecka :tak:

Bede miec dwa lozeczka (turystyczne z podwieszka i zwykle z ikei biale) i kolyske, moze jakos to bedzie ;) generalnie zadowolona jestes z tego lozeczka? Czy jeszcze nie uzywalas?

Bede miec dwa lozeczka (turystyczne z podwieszka i zwykle z ikei biale) i kolyske, moze jakos to bedzie ;) generalnie zadowolona jestes z tego lozeczka? Czy jeszcze nie uzywalas?
bardzo zadowolona. Kupiłam je jak córka miała coś ok 4 miesięcy, głównie na wyjazdy, a gdy zaczęła raczkować stało w salonie, jak musiałam wyjść do listonosza to ją tam wkładałam :-D

bardzo zadowolona. Kupiłam je jak córka miała coś ok 4 miesięcy, głównie na wyjazdy, a gdy zaczęła raczkować stało w salonie, jak musiałam wyjść do listonosza to ją tam wkładałam :-D

No to super :) wlasnie chcialam jakis kojec juz kupic ale zeby posluzyl mi dla maluszka rowniez... Jedno lozeczko bedzie w sypialni drugie w pokoju dzieciecym a kolyska jako ze sa koleczka to bedzie jezdzic po calym domu ale glownie salon z kuchnia zeby miec na oku malenstwo :)

u moich rodziców mamy turystyczne chyba z baby design, też podwieszane i tam mamy materac piankowy. teraz musimy kupić jeszcze jedno, bo niby u rodziców jest inne, ale nie ma tego otwieranego boku i Ola nie chce w nim spać, bo sama wejść nie może, nie ma też podwieszki, więc nie sprawdzi się przy małym bobasie.

reklama
Do góry