reklama
emily_emu
Fanka BB :)
Emily super zakup. Gdzie kupowane?
Kopacz na początek nie potrzebna poduszka. Kołdra tez za bardzo nie, szczególnie w lato. Rożek kup koniecznie i posłuży do przykrywania.
Tk maxx
emily_emu
D o t i
bardzo zadowolona. Kupiłam je jak córka miała coś ok 4 miesięcy, głównie na wyjazdy, a gdy zaczęła raczkować stało w salonie, jak musiałam wyjść do listonosza to ją tam wkładałamBede miec dwa lozeczka (turystyczne z podwieszka i zwykle z ikei biale) i kolyske, moze jakos to bedzie generalnie zadowolona jestes z tego lozeczka? Czy jeszcze nie uzywalas?
emily_emu
bardzo zadowolona. Kupiłam je jak córka miała coś ok 4 miesięcy, głównie na wyjazdy, a gdy zaczęła raczkować stało w salonie, jak musiałam wyjść do listonosza to ją tam wkładałam
No to super wlasnie chcialam jakis kojec juz kupic ale zeby posluzyl mi dla maluszka rowniez... Jedno lozeczko bedzie w sypialni drugie w pokoju dzieciecym a kolyska jako ze sa koleczka to bedzie jezdzic po calym domu ale glownie salon z kuchnia zeby miec na oku malenstwo
malgorzatkar
u moich rodziców mamy turystyczne chyba z baby design, też podwieszane i tam mamy materac piankowy. teraz musimy kupić jeszcze jedno, bo niby u rodziców jest inne, ale nie ma tego otwieranego boku i Ola nie chce w nim spać, bo sama wejść nie może, nie ma też podwieszki, więc nie sprawdzi się przy małym bobasie.
reklama
elifit
Moderatorka
Sergi śliczne
Podziel się: