reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

malgorzatkar taka pomoc zawsze sie przyda :) mi zawsze rodzice cos dla dzieciaczkow kupili teraz jak jestem daleko od nich i stanelam lepiej troszke na nogi to nie licze na pomoc dosc mi pomogli..za to mojego m rodzice ciesza sie bardzo i kupuja a ja nie bede im tej radosci odbierala :-D

reklama
Oj tak pomoc rodziców jest nieoceniona:tak: Moi rodzice zasponsorowali nam wózek, teściowe łóżeczko i coś tam jeszcze. i tak kupę kasy wydaliśmy. Pierwsze dziecko pod względem kosztów jest straszne. Teraz już mam luz, bo praktycznie wszystko mamy:tak:

Ewusia ładne te mebelki. Ceny łóżeczek oj różne. Co do pieluszek wielorazowych - hmmm nie używałam, ale zbyt wygodna jestem i szkoda mi czasu na pranie, suszenie itp ;-)

Ewusia31 jeden z moich faworytow te twoje mebelki, ale po malu sie zastanawiam czy nie kupic bialego lozeczka i po prostu normalnych bialych mebli do pokoiku zeby potem wszystko sie zmiescilo.

Ja tez byłam wielka fanka mebli bellamy fino. Sa przeurocze! W rezultacie zdecydowaliśmy sie jednak na inne łóżeczko i komodę.

reklama
Do góry