reklama
D o t i
Fanka BB :)
Ja używałam Oliatum, jak rodziłam K wszyscy polecali
Sudokremu nigdy nie używałam profilaktycznie - zawiera cynk. Na co dzień stosowałam zwykły linomag na zmianę z bepantenem.
Wczoraj zamówiłam pieluchy tetrowe i flanelowe na allegro, a przy okazji u tego samego sprzedawcy kupiłam kilka pierdółek dla dzieci.
Sudokremu nigdy nie używałam profilaktycznie - zawiera cynk. Na co dzień stosowałam zwykły linomag na zmianę z bepantenem.
Wczoraj zamówiłam pieluchy tetrowe i flanelowe na allegro, a przy okazji u tego samego sprzedawcy kupiłam kilka pierdółek dla dzieci.
Ostatnia edycja:
U
użytkownik 902
Gość
Bo sudokremu nie powinno się używać profilaktycznie, bardzo wysusza skórę. Też preferuję bepanthen. Chociaż ja nigdy profilaktycznie nie stosowałam niczego, mniejsze zaczerwienienia likwidował bepanthen, nigdy pupa się nie odparzyła.
Makota a po co Ci emolient skoro nie wiesz jaką skórę będzie miało dziecko? Nie lepiej kupić jakiś żel hippa, babydream, albo inny polecany od 1 dnia życia?
Makota a po co Ci emolient skoro nie wiesz jaką skórę będzie miało dziecko? Nie lepiej kupić jakiś żel hippa, babydream, albo inny polecany od 1 dnia życia?
elifit
Moderatorka
Ja na początku pupę mylam wodą z mydłem a potem na to mąka ziemniaczana. To do czasu jak kupki rzadkie byly i dopóki odparzenie było. Potem próbowałam różnych. Bepanthen o linomag też dobre. Sudocrem trochę drogi a cudów nie robi
Ostatnia edycja:
makota89
Bo sudokremu nie powinno się używać profilaktycznie, bardzo wysusza skórę. Też preferuję bepanthen. Chociaż ja nigdy profilaktycznie nie stosowałam niczego, mniejsze zaczerwienienia likwidował bepanthen, nigdy pupa się nie odparzyła.
Najpierw zapytalam co to emolient, pozniej wyrazilam opinie na ich temat, ale nigdzie nie napisalam, ze zamierzam go kupic.
Nie umiem zebrac sie do zrobienia jakichkolwiek zakupow wiec narazie niczego nie porownywalam
Ostatnia edycja:
Gosia i Bartek
Makota te w piance sa bardzo wygodne i wydajne. Moj starszak bardzo lubi.
U
użytkownik 902
Gość
A przepraszam.. Tak wywnioskowałam z tego, że mówisz, że lepsze chyba w piance i nie wiesz czy zacząć kupowanie od kosmetyków. W przypadku dzieci jeśli chodzi o kosmetyki i ich delikatną skórę, to jestem zwolenniczką zasady "im mniej, tym lepiej" A macie już upatrzone miejsca gdzie będziecie kupować kosmetyki i pierdółki apteczne?
makota89
A przepraszam.. Tak wywnioskowałam z tego, że mówisz, że lepsze chyba w piance i nie wiesz czy zacząć kupowanie od kosmetyków. W przypadku dzieci jeśli chodzi o kosmetyki i ich delikatną skórę, to jestem zwolenniczką zasady "im mniej, tym lepiej" A macie już upatrzone miejsca gdzie będziecie kupować kosmetyki i pierdółki apteczne?
mam znajoma farmaceutke. bedzie troszke taniej, bo moze skasowac mnie ze znizka. musze tylko zrobic liste zyczen gdybym jej nie znala, wiekszosc kupiłabym w jednej, taniej aptece w internecie
U
użytkownik 902
Gość
Szczęściara:-)
reklama
elifit
Moderatorka
Ja w aptece internetowej. Duże promocje są w Rossmannie z kosmetyków.
Polecam też stronę promobaby.pl
Polecam też stronę promobaby.pl
Podziel się: