reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Póki co to już ostatnie łupy, w tym miesiącu, przyrzekam już nic nie kupię - chyba że będzie to mega okazja, albo coś super hiper:-p Przede mną jeszcze otwarcie wielkiego centrum handlowego w LBNie, ale przecież na lekarza też kasę muszę zostawić:rofl2:
DSC_0793.jpgDSC_0794.jpgDSC_0795.jpgDSC_0796.jpgDSC_0797.jpgDSC_0798.jpgDSC_0799.jpgDSC_0800.jpgDSC_0801.jpgDSC_0802.jpg

Załączniki

• DSC_0793.jpg
    DSC_0793.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0794.jpg
    DSC_0794.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0795.jpg
    DSC_0795.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0796.jpg
    DSC_0796.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0797.jpg
    DSC_0797.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0798.jpg
    DSC_0798.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0799.jpg
    DSC_0799.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0800.jpg
    DSC_0800.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0801.jpg
    DSC_0801.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0802.jpg
    DSC_0802.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Jagódka - ileż ty tych ubranek już masz :-D a ja 3 bodziaki i jedna czapeczka :eek: i moja przyjaciółka fajny komplecik znalazła spodenki+koszulka+bezrękawnik na jesień :-) muszę się w cierpliwość uzbroić i poczekać jak mi obiecane ciuszki spłyną :-)

Kawo mam już prawie całą wyprawkę. Ubranka, które teraz kupiłam są od 56 do 74, to nie tylko takie maleństwa. Kupiłam też ręczniczek z kapturkiem i dwa pokrowce na przewijak, bo po Klaudii już trochę takie sprane, no i zawsze mi jednego brakowało;-). Jeszcze materac muszę kupić, jedno-dwa prześcieradła i chyba wypełnienie pościeli kupię nowe, bo po Klaudii już takie zmordowane strasznie. Fotelik 0-9 lub 0-13kg. Dla siebie cienki szlafrok, podkłady poporodowe (majtki siatkowe gdzieś mam) i inne pierdoły do szpitala - w tym leki/kosmetyki, pampersy i takie tam drobiazgi. I będę obrobiona. Na połowę czerwca chcę już wszystko mieć.

No i dodam, że mi nic nie spłynie, dlatego kupuję już teraz.

Jagódko - super, że ci tak sprawnie idzie :-) ja dużo rzeczy mam po Ninie, ale ubranek ani trochę (chyba że różowe to i owszem :-D) Poczekam jeszcze z kupowaniem ze względu na te obiecane ciuszki, a większe rzeczy jak łóżeczko kupię w maju po malowaniu :-) Mam nadzieję, że pod koniec czerwca będę miała wszystko :-)

dziewczyny, mam pytanie: pożyczyłam fotelik siostrze M i nie mam pewności, jak on jest eksploatowany, stłuczki nie mieli, ale czy gdzieś się nie wala po garażach, czy w zimie nie był schowany gdzieś w nieogrzewanym miejscu, a w lato w nagrzanym samochodzie nie zostawał to nie wiem...no i nie wiem, czy od nich odebrać swój i dokupić bazę, czy kupić nowy z bazą, pewnie albo taki sam, albo jeden model "'świeższy"... skłaniam się ku nowemu, tylko kurczę prawie 1000zl które można przeznaczyć na coś innego,,,,

reklama
Do góry