reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Sokoja ja tak samo myślę. Makota 20szt tetrowych pieluch jest w sam raz:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja część rzeczy kupuję, część moja mama bo wpadła do sklepu z wyprzedażą i szaleje, a jakieś worki z ubraniami na mnie czekają. Mi z Bartolem 10 pieluszek tetrowych wystarczyło.

Katka, ale też i inne dziewczyny w tesco było w sobotę 50% na niektóre ciuszki. Nie kojarzę czy na bodziakii pajace, ale dla tych ciut większych na pewno.

Ja też się staram pokupic wszystko wcześniej bo później mam wesele koleżanki brata, trzeba będzie jakieś sukienki znaleźć na brzuch:)

mi tez 10 tetrówek wystarczyło, ale można kupić więcej są świetne do czyszczenia okien ;-) także wcześniej czy później znajdą zastosowanie.

DSC_0776.jpgDSC_0777.jpgDSC_0779.jpg
Ta daaaam! Moje wczorajsze zakupy. Za całość zapłaciłam 50zł, a sam sweterek kosztował ponad 60zł:rofl2:

Załączniki

• DSC_0776.jpg
    DSC_0776.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0777.jpg
    DSC_0777.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0779.jpg
    DSC_0779.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 57
reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1394703717.555168.jpg a ja nie moglam sie powstrzymac i kupilam takie uzywane air jordany :D wiem ze zaloze je dziecku z 2 razy ale za 30 zl takie buty to szok :D na tablicy.pl i na allegro pelno malenkich uzywanych i tanich butkow. Dzis przyszly mi jeszcze vansy tyle ze bardziej praktyczne bo cale z materialu :) beda super na koncowke lata... Pozniej wstawie zdjecie. Sliczne malenstwa dla malego przystojniaka ;) poza tym ciagle przybywa mi pojedynczych ubranek z ciucholandow. Staram sie wybierac tylko te ktore wygladaja jak nowe :) chce juz lipiec dziewczyny i zobaczyc dzieciatko! Ehhhh... Jeszcze zostaly mi rowne 4 miesiace ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1394703717.555168.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1394703717.555168.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 46
Do góry