reklama
makota89
Fanka BB :)
Ja kupilam 2 paczki uzywek i dostalam od siostry ubranka po siostrzenicy. Siostra przebrala i zostawila mi takie bardziej meskie. Mam wrazenie, ze mam tego za duzo rozmiar 56 wystarczy pewnie na 2 tygodnie, a 62 na miesiac :/ niepotrzebnie wydalam az tyle na tamte uzywane. Trudno. Moze sie przyda duzo wiecej ladnych ubranek widuje
dla dziewczynek
dla dziewczynek
Ja kupilam 2 paczki uzywek i dostalam od siostry ubranka po siostrzenicy. Siostra przebrala i zostawila mi takie bardziej meskie. Mam wrazenie, ze mam tego za duzo rozmiar 56 wystarczy pewnie na 2 tygodnie, a 62 na miesiac :/ niepotrzebnie wydalam az tyle na tamte uzywane. Trudno. Moze sie przyda duzo wiecej ladnych ubranek widuje
dla dziewczynek
ja mam właśnie problem z tymi rozmiarami, nie wiem ile czego kupować, moja siostra mówiła, że na początek 56 były za duże dla jej córeczki, skąd ja mam wiedzieć jakiej wielkości będzie moje dziecko ?
na pewno Ci się przyda więcej ubranek, nie raz malucha trzeba kilka razy przebierać w ciągu dnia, lepiej mieć ciut więcej niż za mało
Gosia i Bartek
Żyrafka z h&m fajnie się robi zakupy prawda??
U
użytkownik 902
Gość
Doti faktycznie dużo tego masz, ale może to i lepiej, nie będziesz musiała tak często prać. Ja na pewno będę musiała coś dokupić, policzę ile czego mam i wybiorę się do hurtowni po resztę. Ja się ubrań na 56 nie boję, ba! nawet na 50 i 44 mam pojedyncze sztuki.
Edit: popatrzyłam na zdjęcia Klaudii, ubranka na 56 były dobre po miesiącu od porodu
Edit: popatrzyłam na zdjęcia Klaudii, ubranka na 56 były dobre po miesiącu od porodu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
elifit
Moderatorka
Dziewczyny generalnie chłopcy szybciej wyrastają. Dziewczynki się rodzą mniejsze więc dłużej pochodzą w 56. Mój syn szerokością wyrastal bo był ubity. Ale kazde dziecko inne
Doti też mam multum tego i po prostu założy raz i w odstawke
Doti też mam multum tego i po prostu założy raz i w odstawke
malgorzatkar
Moja urodziła sie 58, w 56 jedne nie weszła wcale, inne założyła raz...
reklama
angelika2014
Ja też mam parę na 56 , a tak to się staram takie kupować albo 62 albo do 3 miesiąca, żebym przynajmniej na początku miała spokój z kupowaniem. Ja jak sie urodziłam miałam z 53 cm i 3300 więc taka duża nie byłam może mały też nie będzie bardzo duży he ale na usg jest cały czas ponad tydzień do przodu więc w sumie to nie wiem.
Podziel się: