reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
A to widzisz, one pewnie prześwitują. Ja kupiłam też z gatty takie rajstopowe 100den i prześwitują:sorry: Te z H&M jak spodnie nie prześwitują

A może my o różnych rodzajach legginsów mówimy? Bo są takie pakowane jak rajstopy i są takie normalnie na wieszaku jak spodnie.

Te moje sa bawełniane (nie rajstopowe) i niby dobrze kryją ale nie odwazylabym sie do nich ubrać bluzki krótszej niz za pośladki bo jednak mam wrażenie ze przy schylaniu lub np przy jasnym świetle troche prześwitują.

pola ja tez mam te bawełniane i jad dla mnie jak mają bardziej napięte miejsce to można mieć wrażenie że prześwitują, ale za to są mega wygodne.
Małgorzatka u mnie w h&m one wiszą pomiędzy innymi spodniami i kosztują 40zł

Pola mi lekko prześwitują tylko na kolanach jak siedzę tak, że są mega napięte, na tyłku nie prześwitują, ale ja pupy nie mam zbyt dużej;-). Ja i tak noszę legginsy do tunik i dłuższych rzeczy, ale mają taki stopień krycia, że nie byłoby problemem założyć coś krótszego, jednak uważam, że legginsy to nie spodnie i jednak są do czego innego, niż do noszenia z krótką górą:tak:

Graza- dopiero doczytałam twojego posta, do tyłu jestem z tym wątkiem, jeśli nadal potrzebujesz to jak wrócę do domu to zmierzę :zawstydzona/y:

no ja też legginsy zakładam do dłuższych, tylko na fitness jak idę, to mam koszulkę do pół tyłka... ale mam jedne takie staaaare co nie prześwitują, więc w nich śmigam póki co... tak w ogóle, w życiu nie chodziłam w legginsach, zawsze w spodniach, a teraz coś mi się odmieniło

reklama
Pamietacie tą mega pake co kupilam dla mojej niuni?? Musze wam powiedziec ze naprawde udal mi sie zakup. Jest pare rzeczy po ktorych widac ze sa troszke bardziej znoszone ale na 155 rzeczy to doslownie kilka sztuk tylko. Pozatym ciuchy w wiekszosci sa w stanie idealnym:) Takze jestem happy oby tylko teraz z niuni sie synio nie zrobil bo mi caly czas ostatnio mowia o tych przypadkacha hehe

Do góry