reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

Michalina dobry deal!
Karolina mam nadzieję, że Twój lekarz wie o tym, że Ty jesteś wcześniakiem? Jeśli nie to warto mu o tym powiedzieć. I oszczędzaj się, bierz leki wg zaleceń. Tak jak piszesz, mama nie miała takich możliwości, Ty masz, więc z nich korzystaj.

reklama
Dziewczyny nie ma nigdy pewności, czy będziemy przechodziły ciążę jak nasze mamy. U mnie nic nie było podobne, ani przebieg ciąży, ani poród, ani waga, czy wzrost dziecka. U mojej siostry podobnie...

Moja siostra dwa razy przenosiła o tydzień, druga wcześniej o pare dni, ja też wcześniej o pare dni urodziłam. Moja mama mówiła że różnie , ale generalnie w terminie. Ciekawe jak ja teraz.

Tak, bo nasze mamy nosiły dzieci swoje, a my nosimy swoje (czyli mama+kobiety ze strony ojca), ale generalnie warto pamiętać o tym, że sporo rzeczy się dziedziczy, taka wiedza nie zaszkodzi, a pozwoli czasem uniknąć nieszczęścia, bo lekarz i kobieta są na coś bardziej wyczuleni.

s.michalina super ciuszki, tylko tyle zapłaciłaś? to normalnie prawie za darmo!

kusi mnie by kupić jakieś ciuszki ale wstrzymuję się jeszcze bo nie znamy płci na 100%.

jagódka lekarz wie, pewnie dlatego dmucha na zimne i kazał mi się bardzo ale to bardzo oszczędzać (czyt. najlepiej leżeć i wstawać tylko na siku) :dry:

s.michalina, gratulacje zakupu!

dziewczyny, pytałam na głównym, ale zapytam też tu, bo to w sumie o zakkupy pytanie :) czy legginsy z h&m są prześwitujące, znaczy, czy tyłek w nich widać, czy można do nich założyć sweterek do pół pośladków?

Legginsy z h&m nie są przezwitujace (bynajmniej moje) i noszę koszule do nich do pół tyłka, lub sweterek.
A kupiłam te mama legginsy :) i jestem zadowolona :)

reklama
A może my o różnych rodzajach legginsów mówimy? Bo są takie pakowane jak rajstopy i są takie normalnie na wieszaku jak spodnie.

Do góry