reklama
haust
Fanka BB :)
Pola ja mam 6 schodów, wózek 4-letni - ciężkiii, Natka też swoje waży, ale dajemy radę sposobem Doti i całkiem nieźle nam to wychodzi :-) I pomyśleć, że ten sposób odkryłam dopiero teraz ;-)
P.S. Doti fajna peleryna, a czacha jeszcze lepsza :-)
P.S. Doti fajna peleryna, a czacha jeszcze lepsza :-)
Lilla My
Doti gdzie te cuda kupilas? stacjonarnie czy wysylkowo?
D o t i
wypatrzyłam na fabrykawafelkow.pl a kupiłam na allegro, bo na wafelkach nie mieli akurat tego wzoru i musiałabym czekać.
Przedmioty użytkownika Peter10 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mają cudne smoczki i zawieszki do nich, aż szkoda, że mi niepotrzebne
Przedmioty użytkownika Peter10 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mają cudne smoczki i zawieszki do nich, aż szkoda, że mi niepotrzebne
elifit
Moderatorka
Elifit a Ty nie masz zdejmowanej gondoli? To jak operujesz wózkiem? Bo ja musze swoj rozkładać na części gdy chce zejść lub wejść po schodach. Tzn najpierw odpinam i znoszę gondolę a potem stelaz.
Pola mieszkam na parterze.
Gondola to u mnie taka wkładka do środka bez budy. Buda jest na stałe ze stelażem.
s.michalina
Peleryna czaderska! Ja mam taką folię okropną przeźroczystą. W sumie jeszcze z niej nie korzystałam i nawet nie wiem czy jest funkcjonalna i wygodna, muszę sprawdzić...
A kupiłam w końcu karnisz do pokoju Melki i taką półeczkę bo nie mam gdzie ręczników suszyć KLÄDE Wieszak/3 gałki - IKEA a przy okazji dla siostrzenicy M LÖVA Baldachim - IKEA do jej nowego pokoju. Zawsze kupujemy zabawki to teraz czas na inne pierdoły.
A kupiłam w końcu karnisz do pokoju Melki i taką półeczkę bo nie mam gdzie ręczników suszyć KLÄDE Wieszak/3 gałki - IKEA a przy okazji dla siostrzenicy M LÖVA Baldachim - IKEA do jej nowego pokoju. Zawsze kupujemy zabawki to teraz czas na inne pierdoły.
Lilla My
Elifit a jaki masz wózek? bo nie wyorazam sobie wozka bez zdejmowanej gondoli. mnie moj maz uswiadomil ze nasza gondola nawet sie na plasko sklada
D o t i
Lilla, ma normalną spacerówkę, rozłożoną na płasko i na tym jest położona wkładka która jest gondolą.
Np coś takiego
Zobacz załącznik 644144
Zobacz załącznik 644145
Np coś takiego
Zobacz załącznik 644144
Zobacz załącznik 644145
reklama
elifit
Moderatorka
Doti no dokładnie takie coś dzięki za zilustrowanie.
Podziel się: