reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Ja jestem bardzo zadowolona, super wyglądają w nim cycki
Lilla My
Bellina niby na wszystkich jest niski stan, ale ja nosze normalnie i nie mam wielbladziego kopytka. Dobrze leżą.
elifit
Moderatorka
Hej, ja do Was z pytaniem. ;-)
Jakiej firmy laktator elektryczny polecacie?
Żeby nie był za głośny, by nie ciekło nic po bokach i jak najmniej elementowa do czyszczenia
Oj była już dyskusja. Zależy jaki masz budżet. Ja dostałam do testowania Lovi Prolactis i mogę polecić. Dziewczyny polecają też Avent elektryczny i Medele bodajże.
Mnie się podoba butelka w Lovi bo jest przezroczysta i nie matowieje a cały laktator ma wyświetlacz i programator faz ssania
Lilla My
Ja mam avent stary, elektryczno-ręczny i jestem zadowolona. Nie jest bardzo cichy ale ja rzadko odciągam więc nie narzekam.
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
niestety nie pomogę, ja dostałam od szwagierki Avent ręczny ale użyłam go tylko raz.
w sumie dobrze, że nie kupiłam laktatora przed porodem, (bo chciałam kupić elektryczny) bo wywaliłabym tylko kasę a laktator zbierałby tylko kurz na półce
w sumie dobrze, że nie kupiłam laktatora przed porodem, (bo chciałam kupić elektryczny) bo wywaliłabym tylko kasę a laktator zbierałby tylko kurz na półce
Lilla My
Wiecie gdzie kupic rajstopki w rozmiarze 50? Najmniejsze jakie znlazlam to 56/62 i sa za duze na zolke. Ona jest tala malutka.
Gosia i Bartek
Moze kapph all? Ale nie wiem jak ceny...
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Cubus i lidl ma rozmiarówkę od 50/56.
Podziel się: