reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

dziewczyny czy wy naprawde nei chcecie wiedziec o nowych ofertach dla waszych dzieciakow czy po prostu moderacja narzuca wam styl ?? mozecie odpisac mi na priv :)

reklama
dziewczyny czy wy naprawde nei chcecie wiedziec o nowych ofertach dla waszych dzieciakow czy po prostu moderacja narzuca wam styl ?? mozecie odpisac mi na priv :)

Pisałaś dk mnie na priv ze na tym twoim portalu jest to czego szukam i sprawdzilam. Nie ma nawet zbliżonego rozmiaru, wiec nie rozumiem dlaczego się pieklisz ze ktos zdjal twoje ogloszenie. To nje jest portal gratka czy cos.

Też mam takie zdanie Małgoratkar, dostałam prywatną wiadomość, że to moje widzimisię i dlatego kasuję oferty.. Mało przyjemny w tonie i formie, wręcz atakujący. Jest cały dział sprzedaży, jest allegro, olx i wiele innych miejsc. Czym innym jest nasz bazarek, ale on z założenia miał służyć sprzedaży wewnątrz Lipcówek.

Ja też dostałam wiadomość gdzie mogę znaleźć rajstopki których szukam, a jak weszłam na ten portal to nie było nic podobnego, więc odpisałam tej osobie, że mnie w błąd wprowadziła. Trochę niegrzecznie tak się na forum wpieprzać i obrażać nasze moderatorki.

Za oknem jesień, a mi zaginęła folia i kupiłam sobie taką pelerynę ;-):
580_1.jpg
a przy okazji chustkę na szyję dla Małego:
336_2.jpg

To się pochwaliłam :-p

Załączniki

• 580_1.jpg
    580_1.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 336_2.jpg
    336_2.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 38
Elifit a Ty nie masz zdejmowanej gondoli? To jak operujesz wózkiem? Bo ja musze swoj rozkładać na części gdy chce zejść lub wejść po schodach. Tzn najpierw odpinam i znoszę gondolę a potem stelaz.

reklama
to uniwersalna peleryna,
nawet na spacerówkę pasuje :-)
nie musi być zdejmowana gondola.

Pola wprawdzie w domu mam tylko 3 schody do pokonania, ale poza domem zjeżdżam tylnymi kołami po schodach, przednie trzymając w górze.

Ostatnia edycja:
Do góry