reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Sokoju, odkryłam, że to jeszcze nie wszystko:sorry2: Bo brakuje mi kilku ubrań, które pamiętam, więc oprócz tych dwóch worków próżniowych, musi być jeszcze jakiś karton.. To są ubranka 0-12m-cy. No chyba tak, bo co ja z tym zrobię - a kilka rzeczy było założonych raptem dwa razy:baffled:

reklama
to ja chyba będę musiała odkupić mieszkanie od sąsiada, bo już widzę, że się za nic nie zmieścimy w naszym mieszkaniu! a Ty piszesz, że to jeszcze nie wszystko:szok:

Undomiel, i to tylko 0-12m-cy. A córka ma już prawie 4,5 roku. I wszystko od jej urodzin przechowuję..

Oki. Dzisiaj sprawdzilam ceny w pepco. Rozmiar wiekszosci to 62 cm. Kaftanik z troczkami bialy 7,99, pajac bawelniany i body na dlugi rekaw rozpinane po calosci po 12.99, pajac welurowy 19,99. Za co na ztronie c&a dwa bodziaki na dlugi rekaw to 34,99, a w h&m o jakies 15-20zl wiecej.

W smyku widziałam promocję i jest trzypackk body za 20zł, a są porządniejsze niż te z pepco za 6,99

potwierdzam, w smyku 3-pak z krótkim 20 zł, a pajacyki 3-pak za 35 zł. Super jakościowo.

reklama
Gosia i Bartek - podesłałabyś link do użytkownika a Allegro? Fajna ta piżamka - ja mam szlafrok za gruby na lipiec więc by mi się przydał taki :tak:

A ja kupiłam tą poduchę SUPERMAMI i jest BOSKA :-D mój mąż się do nie dosadził w 3 sek :-D a córka cały czas by się nią bawiła :tak: zwija w kokonik, kładzie swoją lakę i ją karmi :-D Śpi się bardzo wygodnie, miękką to bym ją nie nazwała, a ja właśnie takie nabite lubię :tak: a do niej dostałam gratis wałeczek dla dziecka - notabene też od razu N. się do niego dorwała :tak:
Poduszka kojec dla kobiet w ciąży i do karmienia (3957507696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ka.wo mam prośbę czy zmierzyłabyś długość poduszki, to jest literka C? wysypało mi wtyczkę i nie widzę grafiki:( byłam w smyku sprawdzałam motherhood ale była niesamowicie duża, mam 152cm wzrostu, mż jak rozłożył poduszkę to stwierdził że jest za duża.

Byłam w h&m i smyku, kupiłam legginsy, już mam je na tyłku, wydają się porządne:tak:, a w smyku poduszkę-rogala, ale nie motherhood, tylko tańszą za 110zł, bo ta pierwsza była za 170:sorry2: Także dostałam kaskę na imieniny i już ją częściowo spożytkowałam. Marzę o nocy z tą poduszką:-D

Makota, nie założyłam z góry, taki pomysł mi do głowy wpadł, po prostu się zastanawiam, czy jest sens trzymania tych ubranek. Muszę się rozmówić z mężem co on na to.

Smyk, który sprawdzałam miał tylko motherhood w cenie 170zł szkoda że nie było innych producentów.

Do góry