reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

Sokoju, odkryłam, że to jeszcze nie wszystko:sorry2: Bo brakuje mi kilku ubrań, które pamiętam, więc oprócz tych dwóch worków próżniowych, musi być jeszcze jakiś karton.. To są ubranka 0-12m-cy. No chyba tak, bo co ja z tym zrobię - a kilka rzeczy było założonych raptem dwa razy:baffled:

reklama
to ja chyba będę musiała odkupić mieszkanie od sąsiada, bo już widzę, że się za nic nie zmieścimy w naszym mieszkaniu! a Ty piszesz, że to jeszcze nie wszystko:szok:

Undomiel, i to tylko 0-12m-cy. A córka ma już prawie 4,5 roku. I wszystko od jej urodzin przechowuję..

Oki. Dzisiaj sprawdzilam ceny w pepco. Rozmiar wiekszosci to 62 cm. Kaftanik z troczkami bialy 7,99, pajac bawelniany i body na dlugi rekaw rozpinane po calosci po 12.99, pajac welurowy 19,99. Za co na ztronie c&a dwa bodziaki na dlugi rekaw to 34,99, a w h&m o jakies 15-20zl wiecej.

W smyku widziałam promocję i jest trzypackk body za 20zł, a są porządniejsze niż te z pepco za 6,99

potwierdzam, w smyku 3-pak z krótkim 20 zł, a pajacyki 3-pak za 35 zł. Super jakościowo.

reklama
Gosia i Bartek - podesłałabyś link do użytkownika a Allegro? Fajna ta piżamka - ja mam szlafrok za gruby na lipiec więc by mi się przydał taki :tak:

A ja kupiłam tą poduchę SUPERMAMI i jest BOSKA :-D mój mąż się do nie dosadził w 3 sek :-D a córka cały czas by się nią bawiła :tak: zwija w kokonik, kładzie swoją lakę i ją karmi :-D Śpi się bardzo wygodnie, miękką to bym ją nie nazwała, a ja właśnie takie nabite lubię :tak: a do niej dostałam gratis wałeczek dla dziecka - notabene też od razu N. się do niego dorwała :tak:
Poduszka kojec dla kobiet w ciąży i do karmienia (3957507696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ka.wo mam prośbę czy zmierzyłabyś długość poduszki, to jest literka C? wysypało mi wtyczkę i nie widzę grafiki:( byłam w smyku sprawdzałam motherhood ale była niesamowicie duża, mam 152cm wzrostu, mż jak rozłożył poduszkę to stwierdził że jest za duża.

Byłam w h&m i smyku, kupiłam legginsy, już mam je na tyłku, wydają się porządne:tak:, a w smyku poduszkę-rogala, ale nie motherhood, tylko tańszą za 110zł, bo ta pierwsza była za 170:sorry2: Także dostałam kaskę na imieniny i już ją częściowo spożytkowałam. Marzę o nocy z tą poduszką:-D

Makota, nie założyłam z góry, taki pomysł mi do głowy wpadł, po prostu się zastanawiam, czy jest sens trzymania tych ubranek. Muszę się rozmówić z mężem co on na to.

Smyk, który sprawdzałam miał tylko motherhood w cenie 170zł szkoda że nie było innych producentów.

Do góry