reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

robilam tak samo:tak:nie lezalam na samym podkladzie

po sn patrzyli mi krocze bo bylam nacinana
po cc w 1 dobie obsugiwaly mnie polozne,a na obchodzoie ogladali blizne i naciskali czy dobzre macica sie kurczy

macie racje,wszytko jedno mi bylo....

katka wpierwszej ciazy bylam w takim szpitalu gdzie ordynator byl okropny,postrach calego oddzialu,jak bylo slychac trepy to wszytskei majty w dol:-Dna szczescie on tylko do poludnia jest w szpitalu.

przy drugim porodzie w innym szpitalu dziewzcyna ktora ze mna lezala mila normalne majty bawelniane,zwykle podpaski i nie kojarze zeby jej ktos uwage zwracal

Ostatnia edycja:
reklama
Haha noooo takie akwarium i ja chetnie bym przygarnela. Ale wiecie co ja jakos zle nie wspominam tego pologu szpitalnego. Dwie godziny po porodzie sn od razu pionizuja i dreptalam na noworodki z porodowki. Minela chyba kolejna godzinka i poszlam pod prysznic ale juz nie sama bo nie czulam sie juz na silach. Po czym gaciochy na doope i podpaska. Zdejmowalo sie tylko do obchodu, co na poczatku bylo troche krepujace jak nie wiedzialam co i jak a tak to luzik i tak bedzie nam wsio rybka.....

Kopacz no naciskają brzuch i sprawdzają czy się macica prawidłowo kurczy. Czy miękka czy krwiaka nie ma.

Oj a pamiętam jak koleżance z sali się trafiła położna co jej opatrunek z rany po cc zerwała jak plaster z woskiem ;) :p gestapo na nią wołaliśmy ;)

Nie dość ,że nam się wątki pomieszały to i tematy jakieś hardcorowe coraz bardziej.Niby sama prawda, ale ciekawa jestem ilu facetów podczytuje to forum i jakie są reakcje:tak:

reklama
Kota nie ma, a myszy harcują;-) Zawsze się śmiejecie, że widać, że jagódka wróciła, wracam i co? I znowu bałagan.

Do góry