reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

reklama
A ja jadę do IKEI kupić małe wieszaczki i klamki do szafy czarne żeby komplet z mebli zrobić. Może coś jeszcze dokupię :) A po drodze na dzień ojca muszę wyhaczyć porzeczkę czarną do ogrodu na prezent tacie.

Agulam no tak się właśnie zastanowiłam jak napisałaś że dla nas.;)

Właśnie a propos klamek. Mam taki problem złamał mi się uchwyt od otwierania z komody z Black Red White. Orientuje się któraś czy można u nich zamówić taką pierdołę? Nie bardzo da się to zastąpić czymś innym:confused:

Napisz im maila z załączonym zdjęciem urwanego uchwytu, koniecznie wspomnij o ciąży i powinni Ci wysłać w ramach dbania o klienta ;-)

oooo... piżamy... pewnie jak pojadę do biedry nie będzie już w czym wybierać :dry:
siostra kupiła dziś w smyku, kozaczki dla córki za 30 zł - rozmiar 29 :-D

baby-ono-torba-dla-mamy-style-z-mata-do-przewijania-142002-granatowo-zielona-25ae.800x600-s.jpg Gdyby ktoś się zastanawiał nad torbą baby ono style, to polecam! Bardzo pojemna, ma dużo kieszonek, łatwo się otwiera.

Załączniki

• baby-ono-torba-dla-mamy-style-z-mata-do-przewijania-142002-granatowo-zielona-25ae.800x600-s.jpg
    baby-ono-torba-dla-mamy-style-z-mata-do-przewijania-142002-granatowo-zielona-25ae.800x600-s.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry