reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

Ale na tym targu czasem taniej :) a mi mga super nie potrzebne.wystarczy mi taki koszyk plastikowy na kolkach z kilkoma polkami :) poza tym uwielbiam takie targi ;)

reklama
ja nie mam zadnych piżam do karmienia specjalnych, a karmiłam półtorej roku :) dziewczyny, w nocy w swoim łóżku to koszulka w górę i jedziemy :)

Ja mam 3 koszule do karmienia i troche zaluje, ze az tyle, bo ja nie lubie koszul... Przydadza sie tylko do szpitala i na polog... Z 1 byloby ciezko, ale gdybym miala 2 nie byloby zle... Poza tym nie wiem czemu utarlo sie, ze musi byc koszula - na allegro widzialam wiele pizamek typowo do karmienia

Makota, w szpitalu przyda ci się 3, na początku kiedy leci z ciebie koszule lepsze, bo piżamę ciężko może być doprać, no i niby wietrzyć się masz. a po cc na początku gumka może drażnić od spodenek. ja z półtorej tyg używałam koszul, zresztą po powrocie do domu, jak woda zaczęła ze mnie schodzić, potrafiłam się przebierać w nocy i z 8 razy, więc wszystkie koszule i piżamy szły rano do prania... w szpitalu znów niewygodnie z piżamą, bo jak przychodzą cię oglądać, to byś musiała za każdym razem zdejmować spodenki...

reklama
O jaaa to sprawdzanie chamsko krocza. Jak mnie to wkurzało.
Niestety na obchodzie jak chodzą to na łóżku każą się rozkraczyć... I pokazać... Zero intymności. Na szczęście pokoje 2-osobowe.

Do góry