reklama
Lilla My
Fanka BB :)
Pola masz 10 dni na zwrot towaru bez podawania przyczyny, nawet to ze kolor się róż ni od tego na zdjęciach
Odsyłaj.
A-propos fotelików to wiecie czy jest do nich jakaś wkładka dla wcześniaków? My mamy fotelik od 0, ale słyszałam, że dla takich maluszków 2kg to są jakieś nakładki.
Odsyłaj.
A-propos fotelików to wiecie czy jest do nich jakaś wkładka dla wcześniaków? My mamy fotelik od 0, ale słyszałam, że dla takich maluszków 2kg to są jakieś nakładki.
Gosia i Bartek
Tak Lilly Jagodka o nich pisala i kupowala. W niektorych modelach sa dodatkowo takie kliny.. ale przy maciupcim dzieciatku moga i tak nie wystarczyc..
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Pola masz 10 dni na zwrot towaru bez podawania przyczyny, nawet to ze kolor się róż ni od tego na zdjęciach
Odsyłaj.
lilly to ja kupiłam fotelik a nie pola
no w sumie macie racje dziewczyny z tym fotelikiem, dzięki!
kopacz
Mummy :)
karola od razu w pon zamawiaj kuriera czy idz na poczte i odsylaj
a to nie kazdy nowy fotelik posiada ta wkladke?
ja jutro jade do jeleniej gory na pchli targ, licze ze cos kupie dla malego, jakies ubranka od 62 w gore, albo lezaczek i bede szukac jakiejs szafki do lazienki tutaj :-( bo nie mam nawet na czym postawic kosmetykow, a na dole w lazience mam :-(
a to nie kazdy nowy fotelik posiada ta wkladke?
ja jutro jade do jeleniej gory na pchli targ, licze ze cos kupie dla malego, jakies ubranka od 62 w gore, albo lezaczek i bede szukac jakiejs szafki do lazienki tutaj :-( bo nie mam nawet na czym postawic kosmetykow, a na dole w lazience mam :-(
makota89
Tez powinnam miec na mysli zwrot, bo z reklamacja bawiliby sie do porodu ;-)
Ja bylam dzis w lidlu i kupilam sobie pizamke, ktora o dziwo jest fajna jakosciowo... Szkoda, ze wygrzebalam tylko 1 Mke, bo kupilabym ich wiecej...
Swoja droga, w lidlu maja teraz fajne i niedrogie ubrania, ale ja pojecia nie mam, jaki rozmiar bedzie mi dane nosic po porodzie, wiec niczego poza pizama nie kupilam
Ja bylam dzis w lidlu i kupilam sobie pizamke, ktora o dziwo jest fajna jakosciowo... Szkoda, ze wygrzebalam tylko 1 Mke, bo kupilabym ich wiecej...
Swoja droga, w lidlu maja teraz fajne i niedrogie ubrania, ale ja pojecia nie mam, jaki rozmiar bedzie mi dane nosic po porodzie, wiec niczego poza pizama nie kupilam
makota89
Mika - dzieki za info. Kiedys w gazetce widzialam ladne pizamki damskie, ale w sklepie okazalo sie, ze sa z potliwego, chinolowego materialu... Ta, ktora kupilam dzisiaj zdaje sie byc solidna. Poza Mka ktora wygrzebalam zostaly same Lki, a lidlowska Lka jest duuuuuza... Sprobuje w innym lidlu...
reklama
s.michalina
Kopacz może na olx poszukaj jakiś mebelków do łazienki.
Podziel się: