reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Pola masz 10 dni na zwrot towaru bez podawania przyczyny, nawet to ze kolor się róż ni od tego na zdjęciach :)

Odsyłaj.

A-propos fotelików to wiecie czy jest do nich jakaś wkładka dla wcześniaków? My mamy fotelik od 0, ale słyszałam, że dla takich maluszków 2kg to są jakieś nakładki.

karola od razu w pon zamawiaj kuriera czy idz na poczte i odsylaj

a to nie kazdy nowy fotelik posiada ta wkladke?:szok:

ja jutro jade do jeleniej gory na pchli targ, licze ze cos kupie dla malego, jakies ubranka od 62 w gore, albo lezaczek i bede szukac jakiejs szafki do lazienki tutaj :-( bo nie mam nawet na czym postawic kosmetykow, a na dole w lazience mam :-(

Tez powinnam miec na mysli zwrot, bo z reklamacja bawiliby sie do porodu ;-)

Ja bylam dzis w lidlu i kupilam sobie pizamke, ktora o dziwo jest fajna jakosciowo... Szkoda, ze wygrzebalam tylko 1 Mke, bo kupilabym ich wiecej...

Swoja droga, w lidlu maja teraz fajne i niedrogie ubrania, ale ja pojecia nie mam, jaki rozmiar bedzie mi dane nosic po porodzie, wiec niczego poza pizama nie kupilam

Makota,ja kupowałam piżamki i koszulki nocne dla siebie i mamy, piżamę dla męża i już kilka dla dziecka i jestem zadowolona.
Koszulki i bermudy dla męża niedawno kupiłam i też mają spoko jakość.

Mika - dzieki za info. Kiedys w gazetce widzialam ladne pizamki damskie, ale w sklepie okazalo sie, ze sa z potliwego, chinolowego materialu... Ta, ktora kupilam dzisiaj zdaje sie byc solidna. Poza Mka ktora wygrzebalam zostaly same Lki, a lidlowska Lka jest duuuuuza... Sprobuje w innym lidlu... :-D

reklama
Do góry