reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
a ja mam 38,5, więc 38 są mi ciasne a 39 spadają mi ze stopy:wściekła/y: mało który sklep ma połówki, więc najpierw kupowałam ciągle za duże, które się jeszcze rozchodziły aż zaczęłam kupować mniejsze to się nie chcą rozejść i już kolejną parę po miesiącu oddałam mamie

w nine west mieli połówki i w ogóle wygodne szpilki, ale się zlikwidowali u nas:-(

Undolmiel po ciąży może Ci się zmienić rozmiar :tak:
przed I ciążą miałam 36/37 po ciąży 37/38 bardziej w stronę 38.

ja tez mam 35/36. letnie i szpilki koniecznie 35 lub/i z paskiem na kostkę coby nie spadały, sportowe czy zimowe mogą być większe bo i skarpetki i sznurowadła pomagają. ciężko znaleźć, ale w ccc czy deicchmanie się znajdzie niedrogo.

Undomiel, wiem,że kiedys Ryłko miało połówki, na pewno ze szpilek i balerinek, nie pamiętam jak z kozakami. Dawno tam nie kupowałam, styl może nie dla każdego , ale klasykę można kupić. A i jakość była super..

jessuuu nawet nie straszcie zwiększonym rozmiarem stopy po ciąży!!!! ja mam problem odwrotny mam długie strasznie i kupienie butów zawsze wiąże się z męczarnią zamawiania i odsyłania przez neta.. ale innej opcji nie ma.

reklama
jessuuu nawet nie straszcie zwiększonym rozmiarem stopy po ciąży!!!! ja mam problem odwrotny mam długie strasznie i kupienie butów zawsze wiąże się z męczarnią zamawiania i odsyłania przez neta.. ale innej opcji nie ma.

ja mam z kolei wysokie podbicie i dość szerokie stopy.

obawiam się, że po ciąży będą jeszcze większe i nie ubiorę żadnych eleganckich butów :-(

w ogóle przytyłam 100 kilo i jestem ciekawa w ile ubrań się zmieszczę jak już dojdę do siebie jako tako ;)

Do góry