reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

ja kupowałam w intimissimi 12 czy 15 zł za 4 sztuki, ale w pasmanterii też widziałam - tylko one są różne, ja myślałam, że tylko w sensie ilości tych zaczepów, ale w rozstawie też - wczoraj mierzyłam do jednego stanika i tylko na jeden zaczep da się zapiąć

reklama
Undomiel a gdzie kupiłaś przedluzke do stanika? Ja widziałam ze sa na Allegro ale zastanawiam sie czy w zwykłej pasmanterii tez kupie bo nie widzi mi sie płacić za przedluzke 2 zł a za przesyłkę 10.

spokojnie tam kupisz, ja tez musialam kupic, ale od razu jaka ugla w noszeniu stanikow :-D ale tez niestety mieli na dwa te zaczepy, a ja niektore staniki mam na jeden :-(

Specjalnie do h&m dziś weszłam po przedłużkę i nie było :-( za to kupiłam t-shirt dla siebie, dla małego, dla Ninki i jeszcze legginsy dla N., także nie weszłam na darmo :-D:sorry: swoją drogą dużo przecen mają w h&m

Ja też dziś o centrum handlowe zahaczyłam i sporo już ma wyprzedaż. W H&M nic nie znalazłam, ale w smyku pajacy welurowy r 56, bo ciągle mi czegoś cieplejszego brakowało.No i mają sporo o połowę przecenionych rzeczy.
A potem lekarka mi powiedziała,żebym małych nie kupowała bo dziecko duże będzie, w ok 4 kg obstawia.

Mika, w jakich sklepach dziecięcych maja juz wyprzedaże? Ja ostatnio byłam w smyku i w h&m ale tam zero przecen. Ciekawa jestem jak jest w c&a.

Pola, ja byłam dziś na szybko. Ale w smyku było dużo na maluszkach, w c& a widziałam szyldy z sale ale nie wchodziłam, w h&m najwięcej na większych dzieciaczkach było.
Dla niemowląt tych malutkich mało było przecen, więcej w ok rozmiarów 74 i wyżej, dla dziewczynek.
Wybiorę się w weekend bo mąż będzie miał więcej luzu więc na spokojnie pochodzę.

Lilla a kto Ci dobrał obwód 80?:szok: 80B przy karmieniu? Nie potrafię sobie tego wyobrazić.

sama sobie tak wybrałam bo 75 mnie ciśnie pod biustem. a teraz jak się nawał mleczny skończył to już jest dobrze i nawet fiszbiny nie wadzą

przy moim rozmiarze to nigdy nie kupowałam w drogich sklepach staników, tylko tanie z rynku tez uszły, nie miałam/mam kilku dodatkowych kg do dźwigania, więc i porządnego biustonosza nie potrzebowałam. Co za tym idzie, z żadną brafiterką się nie konsultowałam.

Zakupiłam dzisiaj czapeczkę malusią "Ik <3 Papa." (kocham tatę po NL), oraz 4szt body 50/56cm. jutro wypiorę jak wsad będzie.

Miałam Wam pisać, że w smyku już przeceny do -50, ale widzę, że się szwendacie po sklepach :D
Ja w końcu kupiłam coś nowego dla niuni, bo tylko same używane ciuszki mam. I padło na pajacyk welurkowy 62 (56 nie będę nic kupować, coś mam i zobaczymy jaka młoda się długa urodzi) i 2 pack półśpiochów, ale chciałam na 62, ale te co mi się spodobały były na 68, to wzięłam, a co ;-) Tylko zostały w aucie :eek:

reklama
A szwendamy się, szwendamy.Póki można.
Ja mam pajacyk szary z żyrafką,już dawno mi się podobał..:tak: Wzięłam na 56 i mogę spać spokojnie, bo nic zupełnie cieplejszego w tym rozmiarze nie miałam.

Do góry