reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Najgorsze jest to, że zawsze jak są wyprzedaże to coś mi przeszkadza się nimi cieszyć. Na studiach była sesja więc jakoś zawsze nie po drodze mi było do sklepów, prędzej do biblioteki. A jak już zaczęłam pracować, to zawsze przy wyprzedażach mam inne ważne wydatki i mi kasy szkoda :dry: Ale teraz mnie trochę pili, żeby buty jakieś kupić to może się skuszę w weekend na Wojasa albo coś pochodnego, żeby skórkowe balerinki w rozsądnej cenie kupić. Nie wspomnę o tym, że na chłodniejsze dni nie mam butów i nawet pomysłu nie mam jakie buty mogłabym sobie kupić. Jakieś botki chyba.

Jakoś się nigdy nie spotkałam z tą marką, mają coś stacjonarnego?

A moje najlepsze balerinki skórzane to buty hilfigera czy jak mu tam, przywiezione z USA kilka lat temu, za ok 60 zł po przeliczeniu na PLN. Super miękkie i wygodne, niezniszczalne,aż żałuje że nie wzięłam kilku par w różnych kolorach.

Małgorzatka, to Ty należysz do tych farciarek z mała stopą;-)
Zawsze zazdrościłam bo tylko takie rozmiary można dostać na wyprzedażach.
Z moim 39 mogę zapomnieć o fajnych okazjach;-)

Mika, czy ja wiem, czy farciara.. jeśli chodzi o buty sportowe, to te dziecięce są zawsze tańsze niż dorosłe, ale weź znajdź fajne szpilki rozmiar 35...

reklama
o malgorztaka moja sisotra ma podobny prblem ,stopa mała i jeszcze bardszo szczupal.

co do pzrecen butow to wydaje mi sie ze wlasnei tych wiekszych nr jest wiecej a 36/37 szybko schodza:sorry:

Do góry