reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Katka jak coś znajdziesz to wrzucaj linki, też szukam :happy2:

Edit: obejrzałam kilka i coś mi się wydaje, że wolę kupić tą sukienkę z biedronki różową :rofl2:

Ostatnia edycja:
Ja też kupiłam cienki bawełniany szlafrok z Italian Fashion w outlecie właśnie. Troszkę większy rozmiar, w razie czego później mamie oddam.Jest gładki szary z kolorową lamówką. I jest do kolan, bo większość jakaś krótka była, a w szpitalu to jakieś krępujące, zwłaszcza z tymi pieluchami....:tak:

Ja też mam takie koszule na ramiaczka, za taka cenę (ja po 17,50 chyba kupowalam) nie oczekiwalam nie wiadomo czego, jakość przyzwoita. Mam jeszcze jedna starą i jedna kopertowa po Oli tylko muszę ten dekolt jakoś poprawić, bo sie rozszedł, chyba zatrzaski wszyje albo guzik jakiś... Szlafrok mam cienki na długi rękaw z muzzy, nie kupuje na krótki bo nie chodzę w szlafroku w domu, ten kupiłam na poród z Ola i tak sobie lezal teraz dwa lata :)

ja kupilam 3 koszule, 2 mam takie ze biust jest tak jakby odcinany, jedna kupilam lepsza firmy alles co ma te klapy jak w staniku do karmienia, druga taka zwyczaja na ramiaczka, ale wlasnie taki odcinany biust, taki wiecie ze w miejscu bedzie trzymany :tak: a trzecia mam taka ze cyckow nie bedzie trzymac i jest taka workowata i ma po bokach takie rozciecia, wiec chyba musze sobie do niej kupic stanik sportowy zeby miec w co wkladki wlozyc :laugh2:

ja mam 3 koszule kopertowe (tak to się chyba nazywa)

do szpitala biorę 1 i poza tym koszulkę w której planuję rodzić. te do karmienia nie były tanie, więc szkoda mi ich na poród
najwyżej M dowiezie kolejną do karmienia

wszystkie mają krótki rękawek

U mnie w szpitalu dają specjalne sexi wdzianko do porodu :-D:-D:-D a u was?

Kupiłam wczoraj jeszcze 2 koszule kopertowe z krótkim rękawem i myślę że to już wystarczająco. W sumie mam 4. Szkoda mi kupować droższe.

Katka - ja też mam te koszule na ramiączka, kupiłam 3 i też jestem zadowolona:tak: do tego mam jedną z krótkim rękawkiem, więc tak jak TY 4 i muszą wystarczyć:-) też było mi szkoda kasy na nie wiadomo co - tym bardziej, że nie lubię spać w koszulach nocnych :no:

reklama
ja też nie lubię koszul, lubię mieć coś na tyłku a nie tak na golasa, a w majtkach to nie to samo

ja kupiłam jedną koszulę kopertową i szlafrok na allegro, gładkie turkusowo - szare, któraś polecała, a tak to mam dwie swoje na ramiączkach i jedną zabrałam mamie, myślę, że styknie

A ile bierzecie ręczników dla siebie? bo u mnie w szpitalu napisali, że 2 ale nie wiem czy to do porodu czy do pobytu...

Do góry