reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

Aaa spacerówkę to mam bordową i jakoś się nie przejmowałam, że to być może kolor nie dla chłopca :-) Fotelik miałam szaro-czerwony, a teraz wymieniliśmy tylko pokrowiec na czerwono-czarny.

Siostra ubierała córkę w brązowo-beżowy kombinezon i zaglądające do wózka babki mówiły, że jak chłopca ją ubiera :sorry2::-D

reklama
Ja tam się kolorami nie przejmowałam. Moja córka miała większość ubrań po kuzynie, na początku,ale co tam....
Jak już coś dostałyśmy to róż oczywiście:wściekła/y: Ale nawet jak miała ubranka dziewczynkowe , z kwiatkami to i tak długo była chłopcem bo mało włosków miała:tak:
Ludzie są jakoś dziwnie zafiksowani na róż w pełni, więc jak miała granatową kurtkę z różowymi dodatkami to i tak chłopiec.:baffled:

Ale powiem Wam,że ja byłam bardzo wyrodna matką bo ciągle nas ludzie zaczepiali, że maleństwo a już ma układaną dziwaczną fryzurę.
Mała ma 2 wirki na głowie i jak krótkie były to się tworzył irokez, później nawet kilka cm i za nic w świecie nie dało się przygładzić

Ja wypatrzyłam sobie wózek, tylko kolor brązowy nie wiem czy nadaje się na lato:/ Kolor jest ładny, ale nie wiem, czy nie będzie się za bardzo nagrzewał.

Fotelik mam lila, wózek zamawiam z gondolą czerwoną (trudno chłopiec jakby co następny też pojeździ - mój mąż jeździł :-D) i brązową spacerówką. Uznaję zasadę, że dla chłopca byle nie różowy a dla dziewczynki jakikolwiek :-)

Ja tam się kolorami nie przejmowałam. Moja córka miała większość ubrań po kuzynie, na początku,ale co tam....
Jak już coś dostałyśmy to róż oczywiście:wściekła/y: Ale nawet jak miała ubranka dziewczynkowe , z kwiatkami to i tak długo była chłopcem bo mało włosków miała:tak:
Ludzie są jakoś dziwnie zafiksowani na róż w pełni, więc jak miała granatową kurtkę z różowymi dodatkami to i tak chłopiec.:baffled:

Ale powiem Wam,że ja byłam bardzo wyrodna matką bo ciągle nas ludzie zaczepiali, że maleństwo a już ma układaną dziwaczną fryzurę.
Mała ma 2 wirki na głowie i jak krótkie były to się tworzył irokez, później nawet kilka cm i za nic w świecie nie dało się przygładzić

hahaha Mika mój Synek ma tak samo!!! Do tej pory, same układają Mu się w irokeza, a stare baby komentują, że specjalnie już Mu takie fryzury robię :-D, ale to już ich problem.

Ja mam wózek niebieski :tak: więc dla chłopaka też się nada. Ale z tym nagrzewaniem to właśnie mnie wczoraj naszło. Przecież w takie gondoli musi być masakrycznie gorąco!!!

Chyba znalazłam dla małej do pokoju mebelki - oczywiście używane, bo przy tych kosztach remontu które teraz mamy to już jedyna opcja. Mój brat ma w środę jechać je zobaczyć i jak nie będzie zastrzeżeń to kupi - 350zł za komplet: 0001.jpg Nie łatwo będzie się ze wszystkim pomieścić ale jeszcze do tego jakiś regał dokupimy i nie powinno być źle. Nasze stare biurko muszę tylko dać M. do skrócenia, przemalować na biało i będzie służyło jako przewijak, tylko będzie trzeba klawiaturę odsuwać na bok na ten czas :-p

Załączniki

• 0001.jpg
    0001.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry